Apple foloseste freelanceri pentru a imbunatati Apple Maps

Compania Apple se foloseste de freelanceri pentru a imbunatati platforma Apple Maps, conform unor informatii venite de la una dintre aceste persoane. Mai exact, Apple a incheiat un parteneriat cu Try Rating pentru a se folosi de utilizatori obisnuiti in tentativa sa de a imbunatati Apple Maps, acestia fiind platiti cu 54 de centi pentru a verifica informatiile din platforma.

Cei de la Apple platesc aceasta suma pentru fiecare verificare a informatiilor existente pentru un punct de interes, procedura durand doar cateva minute pentru fieca locatie. Eforturile celor de la Apple dateaza inca de anul trecut, iar conform informatiilor de azi, fiecare freelancer poate lucra maxim 20 de ore pe saptamana pentru maxim 600 de verificari.

Practic, Apple plateste putin peste 300 de dolari pe saptamana pentru fiecare persoana care face 600 de verificari, insa nimeni nu stie ce fel de calificare au acestia pentru a corecta informatiile din Apple Maps. Se pare ca aceste persoane sunt selectate de catre o companie contractata de catre Try Rating, iar daca Apple nu a renuntat la procedura pana acum, atunci procesul de verificare ar trebui sa fie exact.

Apple Maps a avut foarte mari probleme din cauza inexactitatii informatiilor din platforma, iar compania Apple pare sa fie dispusa sa plateasca pentru a le rezolva. Daca eforturile sale vor fi incununate de succes, sau nu, vom afla doar folosind in mod constant Apple Maps in diversele locatii pe care le vizitam zilnic.

Apple Maps verificare informatii