Prima Pagina Apple Apple foloseste freelanceri pentru a imbunatati Apple Maps

Apple foloseste freelanceri pentru a imbunatati Apple Maps

Compania Apple se foloseste de freelanceri pentru a imbunatati platforma Apple Maps, conform unor informatii venite de la una dintre aceste persoane. Mai exact, Apple a incheiat un parteneriat cu Try Rating pentru a se folosi de utilizatori obisnuiti in tentativa sa de a imbunatati Apple Maps, acestia fiind platiti cu 54 de centi pentru a verifica informatiile din platforma.

Cei de la Apple platesc aceasta suma pentru fiecare verificare a informatiilor existente pentru un punct de interes, procedura durand doar cateva minute pentru fieca locatie. Eforturile celor de la Apple dateaza inca de anul trecut, iar conform informatiilor de azi, fiecare freelancer poate lucra maxim 20 de ore pe saptamana pentru maxim 600 de verificari.

Practic, Apple plateste putin peste 300 de dolari pe saptamana pentru fiecare persoana care face 600 de verificari, insa nimeni nu stie ce fel de calificare au acestia pentru a corecta informatiile din Apple Maps. Se pare ca aceste persoane sunt selectate de catre o companie contractata de catre Try Rating, iar daca Apple nu a renuntat la procedura pana acum, atunci procesul de verificare ar trebui sa fie exact.

Apple Maps a avut foarte mari probleme din cauza inexactitatii informatiilor din platforma, iar compania Apple pare sa fie dispusa sa plateasca pentru a le rezolva. Daca eforturile sale vor fi incununate de succes, sau nu, vom afla doar folosind in mod constant Apple Maps in diversele locatii pe care le vizitam zilnic.

Apple Maps verificare informatii

 • Viorel Predatorul

  Mai bine ar renunța la serviciul lor și ar adopta Google Maps.
  Apple a avut ocazia uriașă să cumpere Waze, și a ratat-o, spre bucuria lui Google. Cu waze, ar fi avut zeci de milioane de utilizatori care îi aduceau informații despre structura străzilor în timp real. Dar na! Apple nu ar da niciun ban pentru așa ceva.

 • Liviu Verestiuc

  Adevărat ai grăit, 100%.
  Cum sunt un utilizator zilnic lui Google Maps, pot spune cu mana pe inima că Apple are un deceniu în urma lui Google.
  Sunt departe tare de adevăr, eu nu înțeleg cum lumea mai are așa ceva instalat astazi pe IOS in Romania. Poate la nivel de SUA stau bine, insa pt Europa , Apple Maps este foarte slaba.
  Un drum prin Europa până în Danemarca mi-a întărit convingerile. Experiența în utilizare este slabă raportat la Google Maps, care raporta toate evenimentele în timp real, făcea propuneri inteligente de evitare a ambuteiajelor, fiind aproape indispensabil.