iPhone 8 – asa arata design-ul aproape final

iPhone 8 are design-ul, cel mai probabil, final dezvaluit in Asia de catre producatorii de carcase care sunt siguri de veridicitatea informatiilor.

95

iPhone 8 are design-ul final aproape stabilit de catre compania Apple, iar in cadrul COMPUTEX 2017 au fost prezentate si machete care arata ceea ce vom avea incepand din toamna. COMPUTEX 2017 se desfasoara in Taiwan, iar acolo divesi producatori din domeniul IT au prezentat o varietate de produse electronice, inclusiv accesorii pentru iPhone 8.

In imaginile de mai jos puteti vedea carcase pentru iPhone 8 care intra in productie de masa luna aceasta, dar si mulajele in baza carora au fost ele create. Vorbim despre mulaje facute multumita schitelor iPhone 8 furate din fabricile partenere ale companiei Apple, acesta fiind si design-ul aproape final.

Tot ceea ce vedem este foarte similar cu ceea ce ne-au aratat o varietate de schite pentru iPhone 8 in ultimele luni, compania Apple parand sa fi ales intr-un final ceea ce va lansa. Suntem in iunie, iar Apple nu mai are timp de schimbari, asiaticii fiind ferm convinsi ca acesta este design-ul final al iPhone 8, iar logica situatiei ne spune ca este extrem de putin probabil ca ei sa greseasca.

iPhone 8 – asa arata design-ul aproape final al viitorului smartphone Apple

iPhone 8 arata design final Apple 4Pentru inceput putem observa ca iPhone 8 arata exact ca in schite si concepte, iar camera duala va avea integrat si flash LED-ul pentru iluminare. Touch ID nu este integrat in carcasa iPhone 8, ci undeva in panoul frontal, iar compania Apple va alege sticla pentru intreaga carcasa anoului smartphone, chiar daca machetele sunt fabricate din aluminiu acum.

Din punct de vedere al dimensiunilor, iPhone 8 este cu doar putin mai mare decat iPhone 7, diferentele fiind foarte mici, fara a afecta experienta de utilizare. Ele impun totusi cumpararea de noi carcase, folii, etc, pentru iPhone 8, dar asta era de asteptat de la un terminal cu un ecran atat de mare in comparatie cu cel integrat in iPhone 7 de catre Apple.

Mergand la partile laterale ale iPhone 8, putem observa ca nu exista schimbari colosale, butoanele fiind in cea mai mare parte la fel, exceptand butonul Power. Desi nu exista o explicatie logica deocamdata, iPhone 8 va avea un buton Power mai lung decat cele din modelele anterioare si va fi interesant de vazut care va fi rolul sau in produs.

iPhone 8 arata design final Apple 1

iPhone 8 va avea o taietura ciudata pentru camera frontala

 

iPhone 8 arata design final Apple 3Spre deosebire de design-urile din anii anteriori, anul acesta compania Apple intentioneaza sa integreze camera frontala si difuzorul iPhone 8 intr-o taietura doferita. Mai exact, partea central superioara a panoului frontal al iPhone 8 va contine aceste componente intr-o zona care va fi inconjurata de ecran, complet diferit fata de design-urile actuale.

Design-uri de acest gen am vazut la HTC si alti producatori Android, dar compania Apple intentioneaza sa se foloseasca de idee si pentru iPhone 8 anul acesta. Dupa cum arta lucrurile, e posibil ca zonele din ecran care inconjoara aceste componente sa afiseze imagini, dar nu ar fi exclus ca acolo iPhone 8 sa aiba doar o zona fara ecran unde Apple ascunde alte componente.

Indiferent de ratiunea din spatele acestui design nou pentru iPhone 8, se pare ca el este cel final, mai ales ca imaginile de azi sunt sustinute de alte schite anterioare. In final, trebuie mentionat ca iPhone 8 a fost singurul prezent la COMPUTEX 2017 in machete, iPhone 7S lipsind cu desavarsire, desi ar trebui lansat in toamna.

Voi ce parere aveti despre acest noi design pentru iPhone 8.

iPhone 8 arata design final Apple 2

iPhone 8 arata design final Apple