Apple promoveaza noul documentar cu Puff Daddy

Apple promoveaza intens documentarul Can’t Stop Won’t Stop: A Bad Boy Story care il are in centrul pe binecunoscutul rapper Puff Daddy, el urmand a fi distribuit exclusiv prin Apple Music. Cunoscut si cu numele real de Sean “Diddi” Combs, Puff Daddy va deveni vedeta Apple Music incepand cu data de 25 iunie, cand documentarul va fi publicat.

In clipul video de mai jos puteti vedea cel mai recent trailer pentru documentarul Can’t Stop Won’t Stop: A Bad Boy Story, el prezentand reuniunea dintre Puff Daddy si membrii vechii trupe Bad Boy Records. Intregul documentar contine filmari facute intr-o perioada de trei saptamani, integrand si un concert sustinut de catre artist la Barclay Center din Brooklyn.

Documentarul Can’t Stop Won’t Stop: A Bad Boy Story a fost prezentat initial la festivalul de film Tribeca din SUA, insa acum un an de zile. Ei bine dupa aceasta perioada foarte lunga, se pare ca acum el va ajunge inclusiv in Apple Music, dar numai pentru cei care sunt abonati ai platformei de streaming audio detinuta de catre compania Apple.