Apple a lansat un nou abonament Apple Music

In cursul zilelor trecute compania Apple a lansat un nou abonament pentru Apple Music, dar fara a-si anunta clientii in legatura cu disponibilitatea acestuia. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca vorbim despre un abonament anual care are un pret de 10 ori mai mare decat cel al abonamentului lunar, compania Apple oferind 2 luni gratuite de Apple Music la alegerea sa.

Compania Apple nu promoveaza aceasta noua optiune, ci o afiseaza doar dupa ce utilizatorul a ales deja un abonament lunar, astfel ca optiunea nu este afisata de la bun inceput. Pentru a vedea aceasta optiune, trebuie sa intram in meniul cu informatii pentru Apple ID-ul nostru, abia acolo existand optiunea de a selecta acest abonament anual.

Optiunea noua aduce o reducere de 20 de dolari pentru abonamentul anual al Apple Music, asa ca vorbim despre o promotie buna pentru multi dintre utilizatori. Desigur ca a pierde 20 de dolari la fiecare abonament de acest gen nu este o idee buna pentru Apple, asa ca probabil de aceea optiunea este ascunsa in meniul pentru verificarea optiunilor Apple ID-ului.

Pana recent, compania Apple oferea gift card-uri prin care utilizatorii puteau beneficia de aceeasi promotie, dar ele trebuiau cumparate fizic din magazine. Schimbarea si introducerea aceste noi optiuni este un pas in directia buna, dar ramane de vazut daca Apple va promova ceva mai intes noul abonament pentru utilizatorii din lumea intreaga.

 

Apple Music abonament anual