WhatsApp – trimite Orice fel de Fisiere pe iPhone

WhatsApp va trimite orice fel de fisiere pe iPhone multumita unei noi functii pe care compania urmeaza sa o activeze oficial in curand.

WhatsApp are integrata o noua functie extrem de interesanta pentru terminalele iPhone in momentul de fata, ea urmand a fi activata oficial de catre compania dezvoltatoare in curand. Vorbim despre o noua functie pentru aplicatia WhatsApp dedicata iPhone, aceasta urmand a ne permite sa partajam orice fel de fisiere catre contactele noastre prin intermediul platformei de mesagerie.

WhatsApp permite in momentul de fata partajarea prin iPhone de documente in formatele csv, doc, docx, pdf, ppt, pptx, rtf, txt, xls, xlsx si altele similare. WhatsApp nu permite totusi partajarea altor tipuri de fisiere, sau a clipurilor video de dimensiuni mari, insa asta se schimba, compania dezvoltatoare a aplicatiei urmand a face o schimbare majora pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Mai exact, in viitorul apropiat WhatsApp urmeaza sa ne permita sa partajam orice fel de tipuri de fisiere prin aplicatia disponibila pentru terminalele iPhone. De la documente si pana la clipuri video de pana la 128 MB, arhive, sau orice fel de alte tipuri de fisiere pe care le avem in terminalele iPhone, aplicatia WhatsApp oferind suport pentru partajarea tuturor oricand.

WhatsApp – trimite orice fel de fisiere de pe iPhone

WhatsApp testeaza aeasta functie cu unii utilizatori in momentul de fata si ea ar putea fi activata in mod aleator pentru acestia, dar partajarea de fisiere este deocamdata extrem de inceata. Acest lucru ar putea avea la baza faptul ca serverele WhatsApp analizeaza temeinic fisierele inainte de a le partaja, dar viteza de transfer de date va fi imbunatatita cand functia va fi lansata oficial.

Integrarea acestei functii in aplicatia WhatsApp pentru iPhone este facuta impreuna cu o extindere a suportului oferit prin platforma WhatsApp Web pentru noi. Mai exact, prin WhatsApp Web vom putea trimite catre orice utilizator WhatsApp orice fel de fisiere, atat timp cat dimensiunea lor maxima este de 64 MB, dar asta nu inseamna ca ele vor si putea fi deschise in iPhone fara aplicatiile potrivite.

whatsapp trimite fisiere iphone

WhatsApp incearca prin aceasta schimbare sa convinga utilizatorii sa partajeze mai multe fisiere si sa poarte mai multe conversatii intre ei folosind aplicatia pentru iPhone. WhatsApp are peste 1.2 miliarde de utilizatori in lumea intreaga, iar o functie de acest gen o va face cu siguranta mai atractiva, desi ar putea genera probleme foarte mari pe partea de securitate pentru companie.

Avand in vedere ca aceasta noua functie WhatsApp este testata deocamdata cu unii utilizatori, ramane de vazut cand va fi lansata oficial pentru lumea intreaga.

whatsapp trimite fisiere iphone 1