Lenovo Folio – Tableta ce Devine Smartphone

Lenovo Folio este o tableta prezentata de catre compania Lenovo in cadrul Tech World 2017, ea putandu-se transforma intr-un smartphone prin simpla indoire. Vorbim despre o tableta extrem de interesanta pe care Lenovo a dezvoltat-o, aceasta avand un ecran OLED flexibil integrat pentru a permite transformarea unui simplu concept in realitate, Lenovo Folio fiind prezentata pentru a doua oara in Lenovo Tech World.

Lenovo Folio ruleaza Android 7 si se transforma dintr-o tableta cu ecran de 7.8 inch intr-un smartphone cu ecran de 5.5 inch foarte simplu si usor. Lenovo Folio are rezolutia de 1920 x 1440 pixeli pentru ecran indiferent de modul in care este folosita, ea avand in momentul de fata un chip Qualcomm Snapdragon 800 lansat in 2013, dar aceasta specificatie se va schimba cu siguranta daca va fi lansata.

Lenovo Folio nu are detalii suplimentare privind tehnologia folosita pentru a o crea, insa putem vedea cum o idee promovata doar in concepte a fost transformata in realitate. Cei de la Lenovo au reusit sa demonstreze ca au capacitatea de a crea o tableta care se transforma intr-un smartphone, iar Lenovo Folio este o idee interesanta, insa deocamdata este foarte departe de a deveni un produs real.

Lenovo Folio este suficient de groasa cand nu este indoita, insa daca o mai si transformam intr-un smartphone, ea devine aproape inutilizabila in mod normal. Acesta este cel mai probabil si motivul pentru care Lenovo Folio nu a fost transformata inca intr-un produs final si doar a fost prezentata pentru doi ani consecutiv intr-o conferinta tehnologica a celor de la Lenovo, dar poate ca 2018 va fi cu noroc.

Voi ce parere aveti despre Lenovo Folio ?