Prima Pagina Lenovo Lenovo Folio – Tableta ce Devine Smartphone

Lenovo Folio – Tableta ce Devine Smartphone

Lenovo Folio este o tableta prezentata de catre compania Lenovo in cadrul Tech World 2017, ea putandu-se transforma intr-un smartphone prin simpla indoire. Vorbim despre o tableta extrem de interesanta pe care Lenovo a dezvoltat-o, aceasta avand un ecran OLED flexibil integrat pentru a permite transformarea unui simplu concept in realitate, Lenovo Folio fiind prezentata pentru a doua oara in Lenovo Tech World.

Lenovo Folio ruleaza Android 7 si se transforma dintr-o tableta cu ecran de 7.8 inch intr-un smartphone cu ecran de 5.5 inch foarte simplu si usor. Lenovo Folio are rezolutia de 1920 x 1440 pixeli pentru ecran indiferent de modul in care este folosita, ea avand in momentul de fata un chip Qualcomm Snapdragon 800 lansat in 2013, dar aceasta specificatie se va schimba cu siguranta daca va fi lansata.

Lenovo Folio nu are detalii suplimentare privind tehnologia folosita pentru a o crea, insa putem vedea cum o idee promovata doar in concepte a fost transformata in realitate. Cei de la Lenovo au reusit sa demonstreze ca au capacitatea de a crea o tableta care se transforma intr-un smartphone, iar Lenovo Folio este o idee interesanta, insa deocamdata este foarte departe de a deveni un produs real.

Lenovo Folio este suficient de groasa cand nu este indoita, insa daca o mai si transformam intr-un smartphone, ea devine aproape inutilizabila in mod normal. Acesta este cel mai probabil si motivul pentru care Lenovo Folio nu a fost transformata inca intr-un produs final si doar a fost prezentata pentru doi ani consecutiv intr-o conferinta tehnologica a celor de la Lenovo, dar poate ca 2018 va fi cu noroc.

Voi ce parere aveti despre Lenovo Folio ?

 • Pastravanu Silviu

  Asta e cu adevarat inovatie!
  Nu scoaterea unui jack. 😛

 • andreeyvalentin

  ma așteptăm la ceva mai revoluționar , nu un ciolofan care se îndoaie

 • georgeB

  pentru mine…zero barat!!!

 • nelu

  Corect silviu. gerogeB poate ne explici si noua de ce este zero pt tine ca mie mi se pare ceva super intraddvar inovatie

 • Daniel

  Și mie mi se pare foarte interesanta, în momentul de față fix asta ne lipsește. Sunt sigur că foarte mulți din noi avem atât un smartphone cât și în tableta și e greu să le ai pe ambele la terasa, las piscina sau in alt loc public. Este o idee interesanta, compania Lenovo devine din cer în ce mai atractiva. Pe mine grosimea nu mă deranjează, nu sufăr de spatiu in geanta sau pantalon. Aștept cu nerăbdare să se producă în serie și cu siguranță o sa iau în calcul și achiziționarea unui astfel de dispozitiv.

 • Pastravanu Silviu

  Dupa ce se va mai maturiza acest produs, cu siguranta va fi mai atractiv! Cred ca are potential si originalitate. E un pas spre viitor!

 • nelu

  Corect Daniel hai Apple hai ca poti sau cum vor uni pe aici cumparm si pe lenovo sa inovam

 • George 89

  Inovator

 • Ionut Catalin

  Excelent