Chester Bennington a Filmat pentru Apple inainte de Sinucidere

Chester Bennington, fostul solist al trupei Linkin Park, a filmat pentru Carpool Karaoke: The Series cu doar cateva zile inainte de a se sinucide. Stiti probabil ca Carpool Karaoke: The Series este un show online produs de catre compania Apple, iar Chester Bennington va fi prezent intr-unul dintre episoade impreuna doi membri ai trupei Linkin Park, dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos.

Chester Bennington, Joe Hahn, Mike Shinoda si actorul Ken Jeong, cunoscut din seria The Hangover, au filmat impreuna la inceputul acestei luni pentru episodul din Carpool Karaoke: The Series. Chester Bennington va arata cel mai probabil ca o persoana fericita in acest episod al Carpool Karaoke: The Series, insa probabil aceasta este si una dintre ultimele, daca nu chiar ultima, filmari facute de catre el.

Chester Bennington si ceilalti membri ai trupei si-au anuntat aparitia intr-un episod al Carpool Karaoke: The Series printr-o imagine publicata pe un cont al unei retele de socializare. Atunci nimeni nu isi putea inchipui ceea ce urma sa faca Chester Bennington, altfel acesta ar fi primit probabil ajutorul de care avea disperata nevoie si poate ca in acest moment ar fi fost in continuare in viata.

Chester Bennington, pentru cei dintre voi care nu stiu, s-a sinucis prin spanzurare joia trecuta, tragedia luand prin surprindere si socand intreaga lume. Chester Bennington a fost cel mai cunoscut membru al trupei Linkin Park si va ramane cu siguranta in memoria fanilor trupei pentru muzica pe care a creat-o impreuna cu ai sai colegi, dar si pentru concertele spectaculoase tinute in intreaga lume.

“Our hearts are broken. You touched so many lives, maybe even more than you realized. In the past few days, we’ve seen an outpouring of love and support, both public and private, from around the world.” 
 I am in shock and heartbroken.All my thoughts and prayers go out to Chester and his family and friends at this time.”

Chester Bennington linkin park