iOS 11 – Noi Tutoriale pentru Utilizarea iPad

iOS 11 vine cu multe noutati pentru iPad, iar Apple a publicat o serie de noi tutoriale pentru a demonstra functiile imbunattite pe care utilizatorii le au.

iOS 11 are noi tutoriale pentru folosirea tabletelor iPad Pro publicate de catre compania Apple in cursul noptii trecute prin intermediul YouTube, acestea fiind disponibile pentru a-i ajuta pe utilizatori sa descopere mult mai usor cum sa-si foloseasca tabletele in fiecare zi.

iOS 11 aduce multe noutati pentru tabletele iPad deoarece Apple isi lasase produsele fara multe imbunatatiri pe care tabletele Android le au de ani de zile, asa ca actualizarea de ieri are menirea de a le readuce la acelasi nivel cu produsele concurente, lucru care trebuia sa se intample de mult.

iOS 11 poate fi instalat de aseara pe toate tabletele iPad, iar el aduce un nou dock disponibil in orice apicatie, un nou sistem de multitasking, noi metode de a folosi mai multe aplicatii in acelasi ecran sau a trece de la o aplicatie la alta, plus un nou sistem drag & drop foarte util.

https://www.youtube.com/watch?v=mdExOgCmhWM

https://www.youtube.com/watch?v=Edy2-wskVZU

https://www.youtube.com/watch?v=9sJRj-4pLPU