iPhone 8 la eMAG – CAND incep Precomenzile

iPhone 8 la eMAG va fi oferit la precomanda impreuna cu iPhone 8 Plus si Apple Watch 3, preturile telefoanelor urmand a fi anuntate de magazin diseara.

iPhone 8 la eMAG este la precomanda incepand din data de 22 septembrie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa astepti pana dimineata pentru a-ti putea comanda unitatea dorita. Daca ne putam la ceea ce s-a intamplat in anii trecuti, iPhone 8 la eMAG va fi disponibil pentru precomanda, cel mai probabil, incepand cu ora 00:01 a zilei de 22 septembrie, adica peste aproximativ 5 ore de la publicarea acestui articol.

iPhone 8 la eMAG va fi oferit impreuna cu iPhone 8 Plus, ambele modele de telefoane ale Apple putand fi precomandate de aici de catre toti cei interesati de dispozitive. iPhone 8 la eMAG nu va veni doar cu iPhone 8 Plus, ci si cu Apple Watch 3 pentru care puteti inregistra precomanda aici, toate produsele Apple urmand a fi livrate de catre magazinul online incepand cu data de 29 septembrie, adica vinerea viitoare.

iPhone 8 la eMAG ar trebui sa va ofere cele mai bune sanse de a primi o unitate chiar in ziua lansarii, insa nimeni nu va garanteaza asta, in special pentru iPhone 8 Plus. Anul trecut seria iPhone 7 a fost livrata cu probleme de catre magazinul online, asa ca iPhone 8 la eMAG ar putea avea parte de o poveste similara si unii clienti ar putea fi dezamagiti in 29 septembrie daca stocurile nu vor acoperi cererea din Romania.

iPhone 8 la eMAG – cand incep precomenzile

iPhone 8 la eMAG ar trebui sa fie disponibil in cantitati foarte mare, avand in vedere ca magazinul online primeste stocuri aproape la fel de bune precum cei de la Orange. iPhone 8 la eMAG va fi cu siguranta precomandat in cantitati foarte mari, anul trecut stocurile pentru ziua lansarii iPhone 7 epuizandu-se in mai putin de 10 minute de la deschiderea precomenzilor pentru telefoane la magazin.

iPhone 8 la eMAG ar putea fi epuizat la fel de rapid la precomanda in aceasta noapte si la 00:10 s-ar putea sa faceti o comanda, prin aceasta pagina, pentru ceva care va fi livrat dupa 29 septembrie. Desigur ca nimeni nu va poate spune 100% sigur cum se vor desfasura lucrurile cu iPhone 8 la eMAG, asa ca trebuie sa fiti foarte rapizi in a plasa o precomanda, in special pentru iPhone 8 Plus, care va fi cel mai probabil disponibil in cantitati mai mici.

iPhone 8 la eMAG ar trebui sa fie disponibil in toate modelele de culori si spatiu de stocare pe care Apple le vinde, dar preturile nu se cunosc deocamdata. Preturile iPhone 8 la eMAG ar putea sa inceapa de la 3500 – 3700 de LEI, in timp ce pretul iPhone 8 Plus ar putea incepe de la 4000 de LEI, dar mai multe vom afla incepand cu ora 00:01, cand ar trebui sa inceapa oficial precomenzile.

UPDATE: Cei de la eMAG au confirmat in aceasta seara ca ne vor permite sa precomandam de aici iPhone 8 si iPhone 8 Plus in aceasta noapte!

iPhone 8 eMAG precomanda pret

3 COMENTARII