Google Assistant are IQ mai Mare decat Siri

Google Assistant este asistentul personal cu cea mai buna inteligenta artificiala, avand IQ mai mare decat Siri, Bing, sau chiar Baidu al chinezilor.

Google Assistant are IQ mai mare decat Siri, conform unui nou studiu realizat recent in SUA de catre o celebra universitate americana, rezultatul fiind unul surprinzator. Conform acestui studiu, Google Assistant este mai inteligent decat Siri, sau Bing, cei de la universitate Cornell fiind de parere ca Google a reusit sa dezvolte un software superior celor oferite de catre competitoarele sale pentru clienti.

Rezultatele studiului ne spun ca Google Assistant are un IQ de 47.28, putin mai mic decat al unui copil de 6 ani, care are un IQ de 55.5, realizarea celor de la Google fiind impresionanta. In ceea ce priveste asistentul personal Siri, vorbim despre un IQ de 23.9, iar Bing obtine 31.98, interesant fiind faptul ca Microsoft a realizat un asistent personal care este mai inteligent decat cel la care Apple lucreaza de peste 6 ani.

Inteligenta artificiala joaca un rol extrem de important in modul de functionare al Google Assistant, Siri, Bing si Baidu, cei 4 asistenti personali testati de catre cei de la Cornell. Din pacate pentru fiecare dintre cele 3 companii aflate in spatele Google, asistentii lor personali vor mai avea nevoie de imbunatatiri inainte de a fi considerati cu adevarat utili pentru utilizatorii din lumea intreaga.

“Although this work is still in progress, the results so far indicate that the artificial-intelligence systems produced by Google, Baidu, and others have significantly improved over the past two years but still have certain gaps as compared with even a six-year-old child.”

Google Assistant IQ Mare Siri