eMAG – iPhone 6 si iPhone 6S cu Reduceri

eMAG la iPhone 6 si iPhone 6S are reduceri de pana la 900 de LEI astazi, modele noi si resigilate fiind disponibile pentr cei dornici sa profite de promotii.

eMAG la iPhone 6 si iPhone 6S are astazi pentru noi disponibile reduceri de pana la 1000 de LEI, aceste telefoane ale companiei Apple incepand sa se ieftineasca din momentul in care iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost lansate, ele putand fi cumparate de aici direct din stocul magazinelor, orice fel de combinatii fiind disponibile.

eMAG pentru iPhone 6 si iPhone 6S are in aceasta pagina disponibile pentru toate modelele noi, tot ceea ce vinde compania Apple in momentul de fata fiind disponibil, fie ca vorbim despre modele argintii, space grey, aurii, roz aurii, sau ce mai doriti voi, optiuni de 16 GB, 32 GB si 64 GB fiind disponibile.

eMAg la iPhone 6 si iPhone 6S are reduceri foarte bune, insa nici modelele iPhone 6 Plus sau iPhone 6S Plus nu sunt ignorate de catre companie, ea creand promotii excelente pentru cei dornici sa se bucure de un telefon noi pe care sa nu cheltuie o suma foarte mare de bani de la bun inceput.

eMAg la iphone 6 si iPhone 6S resigilate are deasemenea reduceri disponibile, preturile fiind cu mai mici cu 600 de LEI, insa asta peste un pret standard care este oricum mai mic decat produsele noi, deci in final beneficiati de o extra reducere pentru telefoane, toate fiind disponibile in aceasta pagina.

eMAG separat de iPhone 6 si iPhone 6S are reduceri si la multe alte produse in magazinul sau online, mii de alte promotii fiind iferite pentru clienti.

eMAG iPhone 6 iPhone 6S Reduceri

Articolul precedentFashion Days – 15 octombrie cu Weekend Sale
Articolul următor15 octombrie 2017 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.