eMAG – Reduceri IT & Mobile Days de Weekend

eMAG a initiat astazi campania IT & Mobile Days cu reduceri foarte bune la mii de produse din propriul magazin online, in aceasta pagina fiind listate toate promotiile care sunt disponibile pentru clientii din Romania, gama fiind foarte variata, asa cum e si normal intr-o campanie de acest gen.

eMAG sustine ca in campania IT & Mobile Days are reduceri foarte bune la telefoane mobile, tablete, laptop-uri, calculatoare desktop, monitoare, imprimante, smartwatch-uri, bratari de fitness, casti pentru realitate virtuala, produse pentru casele inteligente, componente pentru calculatoare si multe altele.

eMAG – Reduceri IT & Mobile Days de Weekend

eMAG isi concentreaza toate reducerile din campania IT & Mobile Days pe produsele electronice care sunt disponibile in cadrul magazinului online, astfel ca nu veti gasi altceva in aceasta pagina, dar macar reducerile sunt foarte bune pentru toate produsele care fac parte din oferta disponibila pentru romani.

eMAg anunta ca aceasta campanie de reduceri numita IT & Mobile Days dureaza daor intr 18 si 22 octombrie, iar in aceasta perioada vorbim despre reduceri de pana la 35% pentru miile de produse pe care le listeaza pentru clientii din Romania si aveti de unde sa alegeti tot ceea ce doriti sa va cumparati.

eMAG are, separat de campania IT & Mobile Days, si alte promotii de care va puteti folosi pentru a cumpara produsele dorite la preturi mai mici decat cele standard si va recomand sa analizati toata oferta.

eMAG Reduceri IT Mobile Days Weekend