iPhone X la eMAG – Preturile la Precomanda

iPhone X la eMAG si preturile la precomanda in Romania pentru noul telefon al companiei Apple, care va putea fi comandat de catre clientii din Romania.

iPhone X la eMAG are preturile si precomanda disponibile incepand de astazi in aceasta pagina, noul telefon al companiei Apple urmand a fi pus oficial in vanzare de catre cel mai mare magazin online din Romania. iPhone X la eMAG urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda incepand cu ora 00:01 a zilei de 27 octombrie in pagina mentionata anterior, asta daca nu cumva magazinul va tine comenzile in loc jumatate de ora, cum a facut cu iPhone 8.

iPhone X la eMAG ar putea fi pus in vanzare mai tarziu decat va imaginati, dar asta nu inseamna ca la ora 00:01 nu trebuie sa fiti prezenti online pentru a face precomanda. V-am spus deja ca o precomanda pentru iPhone X la eMAG ar trebui facuta extrem de rapid pentru a fi siguri ca primiti precomanda voaastra chiar in ziua lansarii din 3 noiembrie, mai ales ca stocurile pentru telefoane vor fi extrem de reduse.

iPhone X la eMAG va fi vandut la preturi mai mari decat la operatorii de telefonie mobila, dar daca nu puteti cumpara de la cel la care sunteti abonat din lipsa de stocuri, sau de la altul din cauza restrictiilor, atunci alta sansa nu aveti. iPhone X la eMAG va fi disponibil in cantitati mari pentru ca magazinul genereaza si vanzari foarte mari de produse Apple, asa ca veti avea sanse mari de a primi si comanda facuta azi.

iPhone X la eMAG – preturile la precomanda

iPhone X eMAG Preturile Precomanda

iPhone X la eMAG va avea preturile la precomanda ceva mai mari decat in Apple Store, undeva in jurul valorii de 5450 – 5500 de LEI, deci trebuie sa fiti pregatiti pentru asta. Pretul va fi exact acelasi precum la restul partenerilor Apple din Romania, iPhone X la eMAG urmand a fi totusi usor mai scump de la operatori, unde va fi vandut in majoritatea cazurilor doar pentru clientii noi, sau cei existentei.

iPhone X la eMAG va putea fi cumparat decodat si la pret intreg, sau in rate, in functie de ceea ce doriti, in aceasta pagina urmand a fi listate toate cele 4 modele pe care Apple le comercializeaza. Tind sa cred ca iPhone X la eMAG va fi disponibil in toate versiunile pe care cei de la Apple le vor lansa, iar asta pentru ca si iPhone 8 a fost disponibil in exact acelasi fel, desi cererea a fost foarte mica.

iPhone X la eMAG va fi cu siguranta dorit de catre extrem de multe persoane, asa ca daca va ganditi sa faceti o comanda, grabiti-va in a o inregistra dupa ora 00:01. Cu alte detalii despre precomenzile pentru iPhone X la eMAG va voi informa in cursul zilei de maine, asa ca va recomand sa nu plecati prea departe si sa reveniti la noapte pentru a fi siguri ca nu ratati ocazia de a cumpara noul telefon al Apple.