eMAG – iPhone 6S IEFTIN dupa Lansarea iPhone X

eMAG vinde iPhone 6S ieftin dupa lansarea iPhone X in Romania pentru precomanda, telefoanele fiind disponibile la preturi foarte mici pentru noi.

eMAG vinde iPhone 6S ieftin dupa lansarea iPhone X pentru precomanda in Romania, noul telefon putand fi comandat din aceasta pagina, in timp ce vechile modele beneficiaza de reduceri de pana la 1000 de LEI, unele dintre cele mai mari oferite pana in prezent pentru telefonul americanilor.

eMAG are in oferta iPhone 6S, iPhone 6S Plus si iPhone 6 Plus, ofertele de pana la 1000 de LEI din aceasta pagina dupa lansarea iPhone X la precomanda fiind atat de bune incat merita sa profitati de ele si sa va cumparati telefoanele dorite, mai ales ca stocurile sunt limitate in momentul de fata pentru ele.

eMAG are are telefoanele din seria iPhone 6 si iPhone 6S atat de ieftine dupa lansarea iPhone X la precomanda pentru ca Apple vrea sa promoveze inclusiv modelele mai ieftine pentru cei care nu au 1150 de euro sa cheltuie pe noul model care va ajunge la clientii din lumea intreaga la sfarsitul saptamanii viitoare.

eMAG are nu doar telefoane noi, ci si modele resigilate, iar aici vorbim despre iPhone 6 si iPhone 6S resigilate care pot fi cumparate din aceasta pagina, preturile pentru ele fiind mai mici decat cele pentru modelele noi, dar acest lucru este de asteptat pentru ca vorbim despre unitati care trebuie vandute in acest mod.

eMAG are separat de aceste telefoane reduceri foarte bune la o gama foarte variata de produse in campania promotionala de Halloween de care trebuie sa profitati chiar acum!

eMAG iPhone 6S IEFTIN iPhone X