iPhone X Unboxing ne Arata noul Telefon Apple

iPhone X unboxing ne arata noul telefon al companiei Apple inaintea livrarii primelor comenzi catre clientii care vor sa cumpere noul telefon mobil.

44

iPhone X apare in primul unboxing astazi multumita unora care au reusit sa intre in posesia telefonului inainte ca primele unitati sa ajunga efectiv la clientii din lumea intreaga. In clipul video de mai jos puteti vedea primul iPhone X scos din cutia in care este livrat de catre compania Apple, insa mai departe de atat nu exista deocamdata alte prezentari pentru dispozitiv, desi am vazut foarte multe in 12 septembrie.

iPhone X aparea aseara intr-un clip video pe care cineva l-a inregistrat intr-un depozit unde au ajuns multe telefoane ale companiei Apple, insa acum vedem un telefon pe care cineva se pare ca-l va folosi. Vorbim despre un iPhone X space grey al companiei Apple, toate accesoriile din cutie fiind deasemenea prezentat epentru a ne arata exact ce vom primi in momentul in care telefonul comandat de catre noi va ajunge.

https://www.instagram.com/p/BazdonnnClk/

iPhone X unboxing ne arata noul telefon Apple

iPhone X unboxing nu prezinta cev neobisnuit, sau ceva ce nu ati vazut pana acum, ci, in mare, schimbari pentru cutia si materialele informationale care sunt incluse in cutie. iPhone X este asteptat de foarte multa lume in momentul de fata si primele unboxing-uri atrag foarte multa atentie pentru ca majoritatea oamenilor asteapta sa vada ce surprize a inclus compania Apple in telefonul sau inaintea lansarii.

iPhone X nu prea mai poate fi cumparat in momentul de fata cu livrare in data de 3 noiembrie, decat daca mai gasiti vreun magazin unde telefonul nu s-a vandut chiar atat de bine, sau deloc. E putin probabil sa se intample asta, asa ca ramane doar sa vedem cati dintre cei care au precomandat telefonul in Romania il vor primi in data de 3 noiembrie, aceasta fiind marea necunoscuta a acestui an.