iPhone X Unboxing ne Arata noul Telefon Apple

iPhone X unboxing ne arata noul telefon al companiei Apple inaintea livrarii primelor comenzi catre clientii care vor sa cumpere noul telefon mobil.

iPhone X apare in primul unboxing astazi multumita unora care au reusit sa intre in posesia telefonului inainte ca primele unitati sa ajunga efectiv la clientii din lumea intreaga. In clipul video de mai jos puteti vedea primul iPhone X scos din cutia in care este livrat de catre compania Apple, insa mai departe de atat nu exista deocamdata alte prezentari pentru dispozitiv, desi am vazut foarte multe in 12 septembrie.

iPhone X aparea aseara intr-un clip video pe care cineva l-a inregistrat intr-un depozit unde au ajuns multe telefoane ale companiei Apple, insa acum vedem un telefon pe care cineva se pare ca-l va folosi. Vorbim despre un iPhone X space grey al companiei Apple, toate accesoriile din cutie fiind deasemenea prezentat epentru a ne arata exact ce vom primi in momentul in care telefonul comandat de catre noi va ajunge.

https://www.instagram.com/p/BazdonnnClk/

iPhone X unboxing ne arata noul telefon Apple

iPhone X unboxing nu prezinta cev neobisnuit, sau ceva ce nu ati vazut pana acum, ci, in mare, schimbari pentru cutia si materialele informationale care sunt incluse in cutie. iPhone X este asteptat de foarte multa lume in momentul de fata si primele unboxing-uri atrag foarte multa atentie pentru ca majoritatea oamenilor asteapta sa vada ce surprize a inclus compania Apple in telefonul sau inaintea lansarii.

iPhone X nu prea mai poate fi cumparat in momentul de fata cu livrare in data de 3 noiembrie, decat daca mai gasiti vreun magazin unde telefonul nu s-a vandut chiar atat de bine, sau deloc. E putin probabil sa se intample asta, asa ca ramane doar sa vedem cati dintre cei care au precomandat telefonul in Romania il vor primi in data de 3 noiembrie, aceasta fiind marea necunoscuta a acestui an.

 

 

44 COMENTARII

  1. Asta numești tu “bijuterie” ? Ca să fiu sincer deci nu vreau să te jignesc, dar acest telefon e o mizerie l-am testat de la cineva care a precomandat de acum câteva zile, această generație pentru iPhone X mie nu mi-a plăcut deloc, deci tot ce mă deranjează pe mine e că are acel decupaj foarte urât, și nu numai asta și au renunțat definitiv la touch ID și compania  a promis că va implementa ecran OLED și defapt e super retina în rest cam atât !

  2. Nu ai tu de unde sa testezi iphone x in romania , si ecranul este OLED , numa ca ei ii spun super retina , poti intra si pe gsmarena 😉 daca nu sti nu vorbi

  3. Dacă Tim Cook a promis la fanii  pentru viitorul iPhone X că cică va veni cu ecran OLED, atunci nu ar trebui să promite chiar dacă nu e atât de sigur să facă așa ceva !

  4. Auzi la asta “ l-am testat de la cineva care la precomandat acum câteva zile “ , ce ai pățit mai ?! Unii mint cu nerușinare , mai este unul @x1 pe aici care se visează cu iPhone 8Plus :))

  5. un om caruia nu ii plac schimbarile nu poate aprecia “noul”
    Da si eu am iphone x de vreo 10 luni si este superb…face orice decupaj fara un rost bla bla bla…altii au margini degeaba sus si jos..bla bla
    touchID inca ai..apple ti-a oferit 8 si 8 plus fara decupaj si cu touchid…deci plangaciosii vor plange oricand oriunde despre orice gasesc ei

  6. Serios ? Tu consideri că l-am testat în România ? Sunt în Anglia omule și l-am testat de la un prieten de când l-a precomandat !

  7. Mai sunt unii care mint pe aici dar ca Dan Cristian nu exista, mai este si putin dus …auzi tu a promis apple ca va lansa cu oled si nu are oled….dar ce are oledut ce are :))) a 2 a ca la testat el …unde la cok? pe langa ca mine este si pe dinafara complet….nu stie ca super retina este despre rezolutia ecranului sa sune mai bine si nu este despre ce fel de tehnologie foloseste ecranul oleds sau lcd…deci sa stie si Dan Crsitian (ECRANUL ESTE OLED) fabricat de samsung …intradevar nu este cel mai bun OLED al Samsung dar este in top….cel putin asa se svoneste…voi vedea vineri:)

  8. spune adevarul, pt ca eu deja am iphone PLUS cel de 6.4″ ce va fi oferit catre oamenii de rand incepand cu septembrie 2018

  9. daca omu zice ca la testat ,nuuuui ,vine desteptul de srb si analfabetul de creed sa zica ca omu bate campii. fratilor nu mai fiti penibili

  10. analfabetul striga analfabetul
    “daca omu zice ca la testat..”” vezi ca se scrie l-a testat
    Daca pe tine te prosteste cu minciunile, lasa oamenii cu picioarele pe pamant in pace

  11. De parcă ești bătut în cuie, hai în Anglia și o să vezi, degeaba mă faci mincinos, până nu arunci o privire, așa că nu mai are rost să te mai contrazic, și încă ceva îți mulțumesc pentru dezamăgire ești cel mai penibil om văzut de până acum, și ai tupeu să critici omul, domnule Srb încearcă să fii mai respectuos și nu mai fii atât de arogant !

  12. Cati ani ai 15? Precomenzile au inceput acum 2 zile si in cel mai bun caz telefonul iti ajunge in 2 saptamani. Mergi cu aburelile astea la prietenii tai din spatele blocului, poate aia te cred! Sau ataseaza si tu niste poze, un video ceva.

  13. “toti stim ca nu e adevarat”

    De unde stim chestia asta, a pus careva mana pe el? Din informatiile de pana acuma nici mie nu mi se pare WOW acest telefon dar e acolo in top fara discutii, spune-mi cateva telefoane mai bune ca el in momentul de fata. Din videourile de pe net nu poti sa iti dai seama de mare lucru, asa e si cu masinile de exemplu, pana nu le vezi in realitate nu poti sa iti faci o parere concreta!

  14. Omu zice ca l-a testat, asa priceput e omu ca nici nu stie sa faca diferenta intre un ecran LED si OLED, pentru el nu a fost nici o diferenta. Hai ma, mergeti la somn!

  15. omule uite ce ai zis
    “l-am testat de la cineva care a precomandat de acum câteva zile, această generație pentru iPhone X ” deci precomanda a fost facuta acum cateva zile si TU deja l-ai testat…esti useless,nici macar sa minti nu te pricepi

    l-am testat de la cineva…..si nu l-am testat la cineva ? doamne fereste, nu te mai umili

  16. Indiferent de ce vorbesc unii sau altii(pentru ca mereu vor fi pareri pro si contra) Apple a facut un telefon foarte frumos. Prefer “urechi” decat margine sus/jos cum are Galaxy. Dar oricum, frumusetea e in ochii privitorului. 🙂

  17. 2 telefoane
    Adica sa calculam ca pentru prosti… ca unii nu inteleg.. cumperi un telefon 1150€ cade din mana, Cumperi al doilea telefon pret 1150€ cost total 2300€.

  18. Dan Cristian: l-am pre-comandat la 5 min dupa ce Apple Store a fost functional (aici in UK). Ghici ce? Grey iPhone X de 64 imi ajunge pe 2 decembrie si Silver iPhone de 256 ajunge pe 17 noiembrie… in care Anglie l-a pre-comandat prietenul tau? Ca in asta de pe Terra cu siguranta nu…