BMW-ul lui Steve Jobs va fi Licitat cu o Suma Enorma

Un BMW Z8 detinut de catre Steve Jobs va fi vandut la licitatie pentru o suma uriasa, masina facand parte din istorie dupa ce a fost condusa de fostul CEO Apple.

Un BMW Z8 detinut de catre Steve Jobs va fi scos la licitatie pentru o suma enorma de catre o casa de licitatii din SUA, conform listei de produse pe care aceasta vrea sa le vanda. Vorbim despre un BMW Z8 din anul 2000 pe care Steve Jobs l-acumparat dupa ce s-a lasat convins de catre Larry Ellison, acesta afirmand ca masina egaleaza calitatea pe care o au produsele Apple dar si psihicul lui Steve Jobs.

Steve Jobs a vandut masina la 3 ani dupa ce a cumparat-o, ea ajungand intr-un final la o alta persoana, de la care a fost cumparata inapoi un an si jumatate mai tarziu. Masina a circulat in mod regulat in cei 17 ani de existenta, insa a adunat doar 24,400 de kilmetri, insa a fost reparata cand a avut nevoie si a fost intretinuta pentru a functiona in conditii bune chiar si in momentul in care este pusa la vanzare.

BMW Z8 Steve Jobs

BMW-ul lui Steve Jobs are inclusiv un telefon mobil al celor de la Motorola, pe care fostul CEO Apple l-ar fi urat dupa ce a cumparat masina, dar pe care nu l-a distrus intr-un exces de furie. Avand in vedere ca acest BMW Z8 a apartinut unei persoane atat de importante, el va fi scos la licitatie la pretul de 400.000 de dolari, da ati citit bine, si cel mai probabil se va gasi cineva care sa cheltuie chiar mai mult pentru a o cumpara.

Steve Jobs ar fi platit pe acest BMW Z8 aproximativ 130.000 de dolari din cauza optionalelor alese, deci in final masina ar putea costa de minim 3 ori mai mult dupa ce va fi vanduta in aceasta licitatie. Zilele trecute v-am vorbit despre o revista semnata de catre Steve Jobs care a fost vanduta cu 50.000 de dolari, deci un BMW Z8 ar trebui sa coste cu mult mai mult decat cei 400.000 de dolari pe care casa de licitatii ii cere.

BMW Z8 Steve Jobs 1