Black Friday 2017 – Orange da Startul Reducerilor

Black Friday 2017 a inceput la Orange Romania in aceasta seara, operatorul de telefonie mobila avand reduceri foarte bune pentru clientii din tara.

Black Friday 2017 a inceput la Orange Romania in aceasta pagina, magazinul online din tara noastra divulgand reducerile pe care le are pentru clientii sai. Asa cum au primis, cei de la Orange au dat startul Black Friday 2017 initial pentru clientii vechi, restul lumii trebuind sa astepte pana maine pentru ca promotiile sa fie disponibile pentru ei.

Orange Black Friday 2017 vine si cu un voucher care aduce o extra reducere de 10% pentru cei care au cerut voucher-ul prin intermediul sectiunii Contul Meu din website-ul lor. Daca nu ati facut-o inca, atunci din pacate nu aveti ocazia de a va bucura de acea reducere suplimentara, insa puteti profita totusi de reducerile normale pe care Black Friday 2017 le are disponibile.

Pentru aceasta editie a Black Friday 2017, cei de la Orange au disponibile in aceasta pagina reduceri foarte bune pentru o gama extrem de variata de produse. Vorbim aici despre iPhone, Samsung, Huawei, Sony, LG si multe alte telefoane mobile, inclusiv abonamente si accesorii cu promotii foarte bune.

Black Friday 2017 – Orange da Startul Reducerilor

Cea mai interesanta optiune dintre toate este cea a internetului nelimitat in fiecare zi de vineri, ea fiind valabila pana la sfarsitul anului, inclusiv in roaming. Problema este ca trebuie activata in fiecare zi de vineri, dar daca nu uitati, va puteti bucura de internet fara restrictii in fiecare zi de sfarsit de saptamana de acum si pana la finalul anului 2017.

Din pacate oferta celor de la Orange penru telefoane nu este chiar atat de grozava, cel putin pentru iPhone, de Black Friday modelele vechi avand preturi foarte mari, cu abonamente mari. Pe de alta parte, de Orange Black Friday 2017 puteti gasi oferte bune la accesoriile care sunt disponibile in momentul, de fata, dar stocurile vor fi suplimentate.

Black Friday 2017 reduceri Orange

3 COMENTARII

  1. Fix reduceri: husa apple redusa cu 5 euro dar e 3 euro transportul. Reducere 9 lei, si astepti o saptamana pana vine….wtf?!? Orange sucks again!

  2. Am primit net nelimitat pe fiecare vineri de la lansarea promotiei, fara a fi nevoie activarea saptamanala, plus se acorda net gratuit in ordinul zecilor de Gbti. Am acumulat aproape 300 Gbti, pe prepay. Imposibil de a fi consumat de pe telefon. Bravo ei!