eMAG Black Friday – Reduceri la iPhone 8

Black Friday eMAG ne aduce inclusiv reduceri la telefoanele iPhone 8 si iPhone 8 Plus din oferta de astazi, magazinele online avand promotii foarte bune.

eMAG pentru Black Friday are promotii la o gama foarte variata de produse, iar printre ele se afla inclusiv iPhone 8 si iPhone 8 Plus, noile modele de telefoane mobile pe care compania Apple le-a lansat in septembrie, in aceasta pagina fiind valabile promotiile pentru modelele noi vandute de catre magazin.

eMAG are de Black Friday si modele resigilate ale iPhone, care desi nu fac parte din promotia evenimentului, sunt totusi disponibile la preturi foarte bune in aceasta pagina, ba chiar mai bune decat cele la care putem cumpara modelele noi in momentul de fata, ideea ca ele sa fie la reducere fiind oricum o surpriza.

eMAG vinde iPhone 8 si iPhone 8 Plus inca din septembrie, iar cu ocazia Black Friday s-a gandit sa le ofere pe unele dintre ele la pret promotional pentru ca era nevoie de o impulsionare a vanzarilor pentru o serie care, din pacate pentru Apple, este desconsiderata in momentul de fata, dar pe buna dreptate.

eMAG nu este singurul magazin online care are iPhone 8 si iPhone 8 Plus in oferta de Black Friday deoarece in aceasta pagina veti gasi mai multe modele ale telefoanelor care sunt disponibile cu reduceri si mai mari, asa ca voi alegeti de la care dintre ele veti cumpara cele doua modele de telefoane ale companiei americane.

eMAG are in continuare in desfasurare campania de reduceri pentru Black Friday, iar daca sunteti interesati sa profitati de ea, o puteti gasi in aceasta pagina chiar acum.

iPhone 8 reduceri eMAG Black Friday

3 COMENTARII

  1. Toate tâmpeniile astea, cu așa zisele reduceri de black friday, nu sunt decât o tâmpenie, simpla strategie de marketing. Eu nu am văzut pana acum nicio reducere reala la niciun produs , fie el telefon sau altceva!

  2. Și stați liniștiti, ca niciun retailer nu vinde produse aflate in stoc, la sub preț de achiziție, reduse la “x%”, doar de dragul black friday!