QuickMobile Black Friday – Castiga iPhone X cumparand

QuickMobile organizeaza un Black Friday inedit anul acesta, avand reduceri la foarte multe produse, dar oferind si un iPhone X cadou pentru un client foarte norocos.

QuickMobile a dat startul campaniei de Black Friday in aceasta pagina pentru toti cei interesati sa profite de promotii, magazinul online avand reduceri foarte bune pentru clienti. Asa cum se intampla in fiecare an, cei de la Quickmobile au de Black Friday reduceri pentru toate buzunarele, astfel ca veti gasi tot felul de telefoane mobile, gadget-uri si nu numai cu preturi foarte bune.

Black Friday la QuickMobile vine totusi si cu o mare surpriza, deoarece daca alegeti sa cumparati de la magazin veti intra in cursa de a castiga un iPhone X pe care acesta il ofera. Pentru a castiga va trebui doar sa plasati o comanda pe care sa o si finalizati prin cumpararea produsului, iar astfel intrati in curs de a castiga telefonul mobil lansat de Apple chiar luna trecuta.

QuickMobile Black Friday – Castiga iPhone X cumparand

Cei de la QuickMobile au de Black Friday reduceri la o gama variata de produse ale companiei Apple, acestea beneficiind de promotii mai mari decat in alte magazine. In aceasta pagina gasiti oferta completa pe care magazinul o are, iar aici vorbim despre telefoane, tablete si chiar laptop-uri ale celor de la Apple, toate cu reduceri foarte bune de Black Friday.

QuickMobile are deasemenea si multe gadget-uri pe care alte magazine nu le au deloc in oferta si aici nu ma refer doar la cea de Black Friday, ci in general. Veti avea posibilitatea de a cumpara produse pe care in mod normal le-ati gasi foarte scump la alte magazine din Romania, sau din strainatate, insa la QuickMobile le veti gasi cu reduceri bune de Black Friday si veti avea ocazia de a castiga un iPhone X.

QuickMobile Black Friday