ZTE Axon M. Primul Smartphone Pliabil cu 2 Ecrane

ZTE Axon M este un smartphone pliabil cu sistem de operare Android care ne arata in ce mod poate fi pusa in practica o dorinta inedita a fanilor.

ZTE Axon M este primul smartphone pliabil care are doua ecrane, da ati citit bine, un telefon mobil care indeplineste visele unora dintre celor care isi doresc un telefon mobil. Se vorbeste de ani si ani de zile despre smartphone-urile pliabile care au 1 sau 2 ecrane, iar ZTE Axon M ne arata o prima tentativa de a crea un asemenea produs pentru consumatori, desi ea nu este una chiar atat de grozava.

ZTE Axon M are doua ecrane cu diagonala de 5.2 inch lipite unul langa celalalt, ele putand fi pliate exact precum filele unei carti, pentru a face un smartphone cu o grosime de 12.2mm. Da, ZTE Axon M este un smartphone foarte gros, insa in ciuda acestui lucru ne arata cum poate fi pusa in practica o idee foarte interesanta pentru a aduce pe piata un smartphone plaibil care poate fi util.

ZTE Axon M. primul smartphone pliabil cu 2 ecrane

ZTE Axon M permite utilizarea ecranului secundar intr-o varietate de moduri, fie impartind continutul pe el, fie afisand doar o parte din continut, fie fiind inchis complet in timpul folosirii celui principal. Desi ZTE Axon M arata urat, trebuie sa recunoastem asta, realitatea este ca el se poate dovedi a fi extrem de util pentru cei carora le place sa se uite foarte des la continut video pe telefonul mobil.

ZTE Axon M este pliabil, are doua ecrane, insa separat de asta nu are nimic notabil in ceea ce priveste specificatiile, asa ca nu trebuie sa existe asteptari dela nimeni din acest punct de vedere. Nu stiu ce fel de experienta poate oferi ZTE Axon M, insa este vandut la preturi care incep de la 750 de dolari, asa ca nu vorbim despre un concept ieftin, dar probabil se vor gasi entuziasti care sa il incerce macar.