eMAG. AirPods la Reducere de Ziua Nationala a Romaniei

eMAG are de Ziua Nationala a Romaniei reduceri la castile AirPods ale companiei Apple, accesoriile fiind oferite in promotie pentru toata lumea.

0

eMAG are reduceri la castile AirPods pentru Ziua Nationala a Romaniei, 1 Decembrie, magazinul online oferind in aceasta pagina binecunoscutele casti ale companiei Apple la preturi promotionale care sunt in sfarsit disponibile desi castile wireless au fost lansate acum 1 an de zile.

AirPods au fost lansate de catre Apple la sfarsitul anului 2016 si au fost pentru mult timp disponibile in stocuri insuficiente, asa ca vanzarea lor la pret redus de Ziua Nationala a Romaniei nu mai este, dar ar fi bine sa va bucurati de ea, pentru ca e putin probabil ca preturile sa mai scada vineri.

Stim deja ca eMAG s-a abtinut mult timp inainte de a oferi primele reduceri pentru castile AirPods ale companiei Apple, iar acum ca le avem disponibile in aceasta pargina, ar trebui sa profitam de ocazie pentru a le cumpara, deoarece altele mai bune nu vom gasi in momentul de fata pe piata.

eMAG are grija sa ofere castile AirPods ale companiei Apple si in cantitati suficiente, insa nu vorbim despre modelele noi de casti pe care Apple ne-a anuntat in septembrie, pentru ca ele inca nu au fost lansate, ci modelele vechi, disponibile de anul trecut pentru toata lumea la nivel global.

eMAG nu are doar castile AirPods disponibile cu reduceri foarte bune de Ziua Nationala a Romaniei, ci si multe alte zeci de mii de produse cu reduceri foarte interesante.

eMAG. AirPods Reducere Ziua Nationala Romaniei