iTunes 12.7.2 a fost Lansat de catre Compnia Apple

iTunes 12.7.2 a fost lansat de catre Apple in cursul acestei seri la doar cateva zile dupa ce iOS 11.2, watchOS 4.2 si tvOS 11.2 au fost lansate pentru utilizatorii din intreaga lume. Compania Apple a lansat iTunes 12.7.2 ca un update minor pentru programul sau care permite nu doar administrarea iPhone, iPad sau iPod Touch, ci si reinstalarea sistemului de operare pe care dispozitivele il au.

iTunes 12.7.2 are listata in lista de schimbari o explicatie care spune ca au fost rezolvate probleme minore de performante si au fost imbunatatite performantele generale. Practic iTunes 12.7.2 nu are nimic important pentru noi, deci instalarea o faceti pentru aceste schimbari minore, actualizarea fiind disponibila in Mac App Store si prin sistemul Software Update, existent inclusiv in Windows.

  • This update includes minor app and performance improvements
  • The new iTunes focuses on music, movies, TV shows, podcasts, and audiobooks

iTunes 12.7.1

12 COMENTARII

  1. O puscarie de progam… am pus o versiube mai veche… pe asta noua nu mai apar aplicatiile, tonurile… nu vad nimic de unde sa le pot accesa…

  2. si eu am incercat sa pun o versiune mai veche! dupa dezinstalaresi reinstalare versiune veche… imi da eroare.. Cum ai reusit?

  3. F(x), înseamnă ca nu știi sa dezinstalezi un program ???… citește bine , când zice “ ștergeți tot “( ceva de genul ) dai da, și restart… apoi instalezi … dacă tot nu merge , șterge tu orice folder cu iTunes … de regula , in My Documents… eu folosesc 12.6, și merge brici ??

  4. F(x) dupa ce instalezi versiunea veche, te duci in my music/itunes/ si fisierul itunes library ii dai rename si pui terminatia .old si gata

  5. Ionel, asta era soluția! mulțumesc! Cu toate ca Revo Uninstaller Pro ștergea tot, la reinstalare, fișierul asta rămânea ca prin minune neschimbat

  6. Un iTunes enervant si redus ca functionalitate. Versiunea veche 12.6 e mult mai OK. Am o intrebare si poate ma ajuta cineva: de ce nu pot sterge un ringtone cumparat/descarcat direct pe telefon din iTunes? Conectez telefonul la iTunes, gasesc ringtonul instalat, il sterg cu right click si delete, dar dupa ce dau sync ringtone-ul reapare in iTunes dar si in telefon. Este chiar frustrant. iOS 11.1.2, iPhone SE, iTunes 12.6.2.20.