CES 2018: LG Anunta Televizorul OLED 4K pe care il poti Rula

CES 2018 LG televizor 4K pliabil

CES 2018 aduce de la LG o surpriza extrem de interesanta, mai exact un televizor cu ecran OLED si rezolutie 4K, care poate fi rulat in momentul in care nu este folosit. Vorbim despre un televizor cu un ecran OLED care are o diagonala de 65 inch, asta dupa ce anul trecut a lansat unul care avea un ecran cu o diagonala de 18 inch.

LG prezinta la CES 2018 acest televizor ca fiind primul de pe planeta care are un ecran atat de mare si poate fi rulat, rezolutia 4K fiind un bonus surprinzator. Desi LG a prezentat la CES 2018 acest produs, el este deocamdata disponibil doar in stadiul de prototip, deci nu va fi pus prea curand in vanzare, desi in prezentari parea a fi un produs finit.

Cand este rulat, noul televizor al celor de la LG are dimensiuni similare cu cele ale unei boxe inalte, deci el ocupa foarte putin loc in casa cand nu este folosit. Rularea unui ecran atat de imens pentru un aemenea televizor face stocarea sa mult mai simpla, deci vorbim si despre un foarte mare beneficiu pentru clientii care au spatiu putin in casa pentru a-l amplasa.

Din pacate, la CES 2018 cei de la LG nu au oferit prea multe informatii privind acest nou televizor, nici macar care va fi pretul de vanzare in momentul in care va fi lansat. Avand in vedere ca televizorul este deocamdata disponibil doar in stadiul de prototip, va fi interesant de vazut cam cat va dura pana cand va fi lansat si cat va costa.