iOS 11.2.5 Downgrade la iOS 11.1.2 va fi Posibil!

iOS 11.2.5 downgrade la iOS 11.1.2 va fi posibil pentru iPhone si iPad multumita companiei Apple si a unui program special conceput pentru aceasta functie.

iOS 11.2.5 Downgrade iOS 11.1.2

iOS 11.2.5 downgrade la iOS 11.1.2, sau chiar iOS 11, va fi posibil cand o solutie de jailbreak va fi lansata, pentru unii dintre cei care au salvat SHSH2-uri cand Apple inca mai semna iOS 11.1.2 pentru noi. Procedura este posibila deoarece SEP-ul(procesorul enclava securizat) are acelasi software intre cele doua versiuni, dar este nevoie de jailbreak pe iOS 11.2.5 pentru a incepe procedura.

Multumita acestui lucru, programul futurerestore va permite efectuarea de downgrade chiar si de la iOS 11.2.5 la iOS 11.1.2 pentru a ne bucura de jailbreak mai complex si eventual performante mai bune. Doar cei care au SHSH2 salvate pentru iOS 11.1.2, sau versiuni anterioare, se pot bucura de downgrade dupa ce o solutie de jailbreak pentru iOS 11.2.5 va fi lansata, deci daca nu la aveti salvate nu va ganditi la downgrade.

Programul futurerestore este disponibil aici pentru cei interesati, insa dezvoltatorul sustine ca fisierele SHSH2 salvate pentru iDevice-urile cu chip A10X/A11 sunt invalide. Asta inseamna ca noile modele ale iPad Pro, iPhone 8/Plus si iPhone X nu vor permite downgrade de la iOS 11.2.5 la iOS 11.1.2 cu futurerestore, deci nu va ganditi la asta, din pacate.

Pentru restul, daca aveti fisiere SHSH2 salvate, atunci le puteti verifica aici pentru a vedea daca sunt valide, iar in caz afirmativ, veti putea folosi in futurerestore pe Window si Mac pentru a face downgrade. Nu se stie cand va fi lansata o solutie de jailbreak pentru iOS 11.2.5, asa ca asteptarea ar putea fi destul de lunga pentru a profita de acest downgrade.

9 COMENTARII

  1. Se pote face si acum downgrade daca ai shsh blobs salvate, paractic cu el poti pacali serverele Apple. Deci nu trebuie sa asteptati aparitia programului…

  2. Nu văd rostul la downgrade având in vedere ca 11.2.5 e mult peste 11.1.2! eu cel puțin nu am nici cea mai mică problema pe 6s și 7

  3. nu poti face downgrade cu shsh2 în momentul de fata. de fiecare data cand telefonul intra în recovery mode genereaza un fel de cod, diferit se fiecare data. ca sa se poata baga un anumit soft semnatura softului trebuie sa fie bazata pe codul ala altfel nu o sa funcționeze. cand se face restore la un soft semnat, itunes cere o semnatura care e in concordanta cu acel cod. ca sa poti face telefonul sa aiba codul care e in legatura cu shsh2-ul salvat trebuie scrisa o comanda in nvram, care nu este accesibil fara jailbreak. asadar nu se poate face downgrade fara jailbreak nici cu shsh2