Prima Pagina iOS 11 iOS 11.2.5 Downgrade la iOS 11.1.2 va fi Posibil!

iOS 11.2.5 Downgrade la iOS 11.1.2 va fi Posibil!

iOS 11.2.5 downgrade la iOS 11.1.2 va fi posibil pentru iPhone si iPad multumita companiei Apple si a unui program special conceput pentru aceasta functie.

9

iOS 11.2.5 Downgrade iOS 11.1.2

iOS 11.2.5 downgrade la iOS 11.1.2, sau chiar iOS 11, va fi posibil cand o solutie de jailbreak va fi lansata, pentru unii dintre cei care au salvat SHSH2-uri cand Apple inca mai semna iOS 11.1.2 pentru noi. Procedura este posibila deoarece SEP-ul(procesorul enclava securizat) are acelasi software intre cele doua versiuni, dar este nevoie de jailbreak pe iOS 11.2.5 pentru a incepe procedura.

Multumita acestui lucru, programul futurerestore va permite efectuarea de downgrade chiar si de la iOS 11.2.5 la iOS 11.1.2 pentru a ne bucura de jailbreak mai complex si eventual performante mai bune. Doar cei care au SHSH2 salvate pentru iOS 11.1.2, sau versiuni anterioare, se pot bucura de downgrade dupa ce o solutie de jailbreak pentru iOS 11.2.5 va fi lansata, deci daca nu la aveti salvate nu va ganditi la downgrade.

Programul futurerestore este disponibil aici pentru cei interesati, insa dezvoltatorul sustine ca fisierele SHSH2 salvate pentru iDevice-urile cu chip A10X/A11 sunt invalide. Asta inseamna ca noile modele ale iPad Pro, iPhone 8/Plus si iPhone X nu vor permite downgrade de la iOS 11.2.5 la iOS 11.1.2 cu futurerestore, deci nu va ganditi la asta, din pacate.

Pentru restul, daca aveti fisiere SHSH2 salvate, atunci le puteti verifica aici pentru a vedea daca sunt valide, iar in caz afirmativ, veti putea folosi in futurerestore pe Window si Mac pentru a face downgrade. Nu se stie cand va fi lansata o solutie de jailbreak pentru iOS 11.2.5, asa ca asteptarea ar putea fi destul de lunga pentru a profita de acest downgrade.

Articolul anteriorNew Games We Love – jocurile propuse de Apple pentru iPhone si iPad
Urmatorul articolApple – Aplicatiile Favorite ale Angajatilor in 2017
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.