Co-fondatorul Sonos Lauda Boxa HomePod

Co-fondatorul Sonos Lauda HomePod

John MacFarlane, co-fondator al celebreu companii Sonos, a laudat zilele trecute boxa inteligenta HomePod lansata de catre compaina Apple in doar 3 tari de pe glob. Puteti vedea mai jos ce a avut acesta de spus, el afirmand ca HomePod este usor de setat, are o calitate foarte buna pentru muzica pe care o reda, dar ca basul este putin prea puternic.

El a afirmat ca doua Sonos One sunt mai bune decat o boxa HomePod, si ca una singura ii este inferioara, insa va fi interesant de vazut ce se va intampla cand Apple va activa si functia stereo pentru imperecherea boxelor. Aceasta functie noua este promisa de catre Apple pentru lansare in perioad aurmatoare, dar deocamdata nimeni nu stie cand ar putea fi ea oferita pentru clienti.

Co-fondatorul Sonos lauda deasemenea functia Hey Siri din HomePod, spunand ca boxa poate percepe foarte usor comenzile care sunt rostite de catre utilizatori. Afirmatiile sale sunt in ton cu cele ale clientilor Apple care au cumparat HomePod pana acum, insa chiar daca Siri percepe foarte bine comenzile rostite, are probleme mari in a raspunde la ele.

“The “Hey Siri, play blah blah” is really good, even at max volume. I have some interesting problems where it’s not always my HomePod responding but am impressed with it’s ability to pull out my request (when it’s playing). Of course, missing Spotify is a gaping hole, and Airplay isn’t an answer. They will need to open it as a platform for Apps.”

Mai departe, co-fondatorul Sonos sustine ca boxele companiei sale ofera o experienta completa pentru casa, inclusiv conectivitate cu un televizor, in timp ce HomePod nu o face. Partea interesanta este totusi ca el nu recomanda fara rezerve produsele Sonos in locul HomePod, admitand ca boxa inteligenta face foarte bine functia pentru care a fost creata.

25 COMENTARII

  1. Superb
    Pana si asta confirma ce am spus eu. Altii ce spun ca au sonos veneau si ne minteau ca sunt superioare…se pare ca ale lor fac poc poc

  2. “Of course, missing Spotify is a gaping hole, and Airplay isn’t an answer”. “They will need to open it as a platform for Apps.”
    NU se conecteaza cu un telvizor,
    In timp ce receiverul meu se conecteaza cu un televizor , cu orice device cu wifi,bluetooth,chromecast , are Spotify, Tidal,Pandora , Deezer,Tune In, Google Chromecast si Air Play, MultiRoom , are sunet pe 7+2 canale , cu toate standardele Audio si Video pastrough existente si costa cat badoaca aia de HomePod.

  3. din moment ce siri este in urma,, poti folosi Spotify…Airplay 2 e viitorul.. SE CONECTEAZA la TV dar nah mai trebuie sa dai cativa dolari pt appletv4, ceea ce pt multi e prea scump

  4. Nu mersi – ecosistemul Apple, cu device-uri care au nevoie de Apple TV , ca sa se conecteze la un TV in 2018 , sucks big .
    Si nu e vorba de cheltuit 100 $ in plus , ci ca device-urile nu sunt capabile sa se conecteze direct cu un televizor (si cu multe alte device-uri). Apple sucks !

  5. asta e, nu ai bani de ecosistemul apple…stii cum e joci in lumea Apple sau in cea a restul…
    Tu din moment ce esti outsider ce rost are sa mai comentezi aiurea?! Ai atatea variante in afara Apple…intelegeam sa se planga lumea daca ar fi existat doar Apple in lume

  6. Pai eu am apple tv și sa zicem ca îmi voi cumpara HomePod, cum trimit audio de pe tv (nu apple tv) în HomePod? Exista vreo modalitate de a trimite sunetul din tv în apple tv iar apple tv îl va trimite prin airplay către HomePod? Eu cred ca dacă ar fi avut o conexiune bluetooth acesta box ar fi a avut succes insa asa nu cred ca se vor vinde foarte multe.

  7. homePod suporta oficial bluetooth 5 dar conexiunile se fac din ce am vazut pe sub alte tehnologii
    Cum pun mana pe boxa iti zic si tie pasii

  8. Deci tu zici ca este posibil sa trimiți sunetul de pe tv în HomePod ( chiar dacă trebuie folosit apple tv ca intermediar) doar ca nu știi încă cum!

  9. Ba da merge prin device output al appletv ce este conectat la tv. Dar homepod nu cred ca merita folosit pt tv..wtf
    Soundbar e mai ok, sau home cinema

  10. Pai tocmai asta este și ideia. Pentru ce ți-ai dorit un asemenea produs, decât dacă ești interesat de Siri ca în rest partea cu ascultatul muzici o faci printr-un soundbar sau cu ce au tu în casă ! Poate dacă ai o bucătărie separată și vrei sa asculți muzică în timp ce gătești, este mic și-l poți pune oriunde însă tot mi se pare ca au greșit ca nu au pus și o conexiune bluetooth normală. Ar fi atras mult mai mulți clienți. Momentan este un accesoriu pentru cei care au foarte mulți bani și sunt fani înrăiți al ecosistemului Apple.

  11. Behringer b115w compatibile cu orice sursă bluetooth la același preț doar că fără Siri. Wtf n-am nevoie de siri. Bineînțeles cu funcție stereo pentru împerechere a 2 boxe

  12. Nu mai vreau soundbar sau home cinema pt muzica ambientala. Vreau echilibru,la astea tot timpul imi dau seama de unde este sursa audio,la honepod oriunde ai fi sunetul este echilibrat. Ma rog,asta vreau eu mai ales ca de mult nu am mai ascultat muzica tare etc

  13. eu folosesc apple tv si cand ma uit la netflix, youtube…etc. e mai simplu si mai rapid sa caut filme, video, muzica din iPad-ul care il am in sufragerie decat sa ma chinui cu telecomanda la tv.

  14. eu cred ca poti sa auzi in homepod doar in timp ce folosesti apple tv, uitandu-te la un film sau sa asculti muzica dar daca intri pe TV (cablu satelit de ex.) e pa.