Apple este cea mai Inovatoare Companie de pe Planeta in 2018

Apple a fost desemnata drept cea mai inovatoare companie din anul 2018, un titlu cu care presedintele Tim Cook se poate mandri in urma muncii depuse.

apple inovatoare companie 2018

Apple a fost desemnata astazi drept cea mai inovatoare companie de pe planeta, un titlu care ii confirma statutul de lider global in domeniul tehnologiei, cel putin conform unei publicatii americane. Aceast apune Apple deasupra unor companii precum Microsoft, Google, Amazon, Samsung, Intel si multe altele, dar nu e prima oara cand se intampla asa ceva.

Apple este creditata cu prima pozitie in topul celor mai inovatoare companii de pe glob multumita faptului ca este capabila sa livreze viitorul astazi, iar aici vorbim despre cele mai noi produse ale sale. Desigur ca nu toata lumea va fi de acord cu aceasta pozitionare a companiei Apple, dar fiecare o judeca asa cum doreste, fie ca o fac obiectiv, sau doar subiectiv.

Apple are in urma sa Netflix, Square, Tencent, Amazon, Patagonia, CVS Health, The Washington Post, Spotify si NBA. Vorbim, desigur, despre un top dominat de catre companiile americane, unul in care Samsung nu si-a gasit vreo pozitie, dar coreenii nu sunt prezenti nici macar in top 50, asa cum nu avem nici Microsoft si nici compania Google.

“The 2018 edition of the World’s Most Innovative Companies spans more than 350 enterprises across 36 categories, from the world’s most valuable firm and its continuing transformation of consumer electronics to a small outfit selling natural gum to preserve rainforests. We hope you’re as inspired learning from these businesses as we were in selecting them.”

Apple ocupa prima pozitie in topul general, dar si in cel privind produsele dedicate consumatorilor, insa asta in ciuda faptului ca nu a mai lansat ceva la fel de important precum primul model al iPhone. Realitatea este ca e greu sa judeci inovatia chiar din momentul apairitiei primelor produselor pe piata, asa cum nici iPhone nu a fost un succes din start, asa ca vom vedea in cativa ani cata dreptate au jurnalistii.

apple inovatoare companie 2018 1