Prima Pagina Apple Apple este cea mai Inovatoare Companie de pe Planeta in 2018

Apple este cea mai Inovatoare Companie de pe Planeta in 2018

Apple a fost desemnata drept cea mai inovatoare companie din anul 2018, un titlu cu care presedintele Tim Cook se poate mandri in urma muncii depuse.

apple inovatoare companie 2018

Apple a fost desemnata astazi drept cea mai inovatoare companie de pe planeta, un titlu care ii confirma statutul de lider global in domeniul tehnologiei, cel putin conform unei publicatii americane. Aceast apune Apple deasupra unor companii precum Microsoft, Google, Amazon, Samsung, Intel si multe altele, dar nu e prima oara cand se intampla asa ceva.

Apple este creditata cu prima pozitie in topul celor mai inovatoare companii de pe glob multumita faptului ca este capabila sa livreze viitorul astazi, iar aici vorbim despre cele mai noi produse ale sale. Desigur ca nu toata lumea va fi de acord cu aceasta pozitionare a companiei Apple, dar fiecare o judeca asa cum doreste, fie ca o fac obiectiv, sau doar subiectiv.

Apple are in urma sa Netflix, Square, Tencent, Amazon, Patagonia, CVS Health, The Washington Post, Spotify si NBA. Vorbim, desigur, despre un top dominat de catre companiile americane, unul in care Samsung nu si-a gasit vreo pozitie, dar coreenii nu sunt prezenti nici macar in top 50, asa cum nu avem nici Microsoft si nici compania Google.

“The 2018 edition of the World’s Most Innovative Companies spans more than 350 enterprises across 36 categories, from the world’s most valuable firm and its continuing transformation of consumer electronics to a small outfit selling natural gum to preserve rainforests. We hope you’re as inspired learning from these businesses as we were in selecting them.”

Apple ocupa prima pozitie in topul general, dar si in cel privind produsele dedicate consumatorilor, insa asta in ciuda faptului ca nu a mai lansat ceva la fel de important precum primul model al iPhone. Realitatea este ca e greu sa judeci inovatia chiar din momentul apairitiei primelor produselor pe piata, asa cum nici iPhone nu a fost un succes din start, asa ca vom vedea in cativa ani cata dreptate au jurnalistii.

apple inovatoare companie 2018 1

 • Srb Srb

  Asteptam samsonistii saraci sa conteste prin comentarii ieftine acest fapt

 • Srb Srb

  Cand tu samsung vii in 2018 cu un s8 stereo speakers si la sfarsit de an un note 9 si gata…merita locul 50 zic eu pt componente si cam atat

 • petru

  Ce glume su uni

 • d.c

  Petru, lasă-l…e un copil cu probleme mintale. Repetă aceleași lucruri mereu, mănâncă c***t marca Apple, trebuie să sunăm la niște specialiști și să le spunem despre acest specimen eșuat și să îl ajute cumva

 • cata

  Tipic american..ei sunt cei mai buni..

 • Lucian P.

  As fi mers pe Tesla, dar … ce stiu eu 🙂

 • Srb Srb

  chiar daca nu nr1 totusi ar fi trebuit sa fie in top 3

 • Srb Srb

  The most innovative… The most valuable… Someone is surely asking by now, “Will Apple survive?”

 • petru

  Corect d.c e dus daca el vede sau crede asta

 • petru

  You are the most stupid man in the world

 • Fosocle

  Ahahaahhaaa. Washington Post, NBA, Patagonia? In mod sigur nu are legatura cu inovatia tehnica, ci cu partea financiara. Ca produse, Apple nu a scos nimic inovator in ultima vreme.
  Frate, cum se trantesc stirile in ziua de azi si toti se inghesuie sa puna botul. Nici nu ma obosesc sa caut ce are la baza topul

 • Srb Srb

  “ the top spot this go around thanks to the iPhone X, ARKit, and more…”
  Deci si tehnic dar iti e lene sa citesti
  Cine nu se oboseste sa se informeze isi pastreaza conditia

 • iAdi

  Ca si cum ai lua Nobel pentru masturbare.
  Altii rescriu viitorul, dar e ok, oricum e pentru idioți care nu se obosesc sa uite pe lista ca sa isi dea seama despre ce vorba