eMAG: iPhone X are 1700 LEI PRET REDUS Azi!

eMAG vinde iPhone X cu reduceri de pana la 1700 de LEI astazi, noul model de smartphone al companiei Apple bucurandu-se de promotii foarte bune si variate inainte de 8 martie.

eMAG iPhone X 1700 LEI PRET REDUS

eMAG are iPhone X cu reduceri exceptional de bune astazi, telefonul mobil al companiei Apple putand fi cumpara cu reduceri de pana la 1700 de LEI chiar acum din aceasta pagina, preturile fiind neasteptat de bune, mai ales ca unitatile sunt noi, telefonul fiind extrem de dorit in momentul de fata de catre fanii companiei Apple din intreaga lume.

eMAG are cam toate modelele iPhone X pe care compania Apple le vinde in acest moment, deci puteti alege cam orice combinatie de spatiu de stocare si culoare, desi acum cateva luni acest lucru parea imposibil, dar iata ca in acest moment va puteti satisface dorinta de a avea cel mai nou si mai bun smartphone pe care compania Apple l-a produs pentru clientii sai.

eMAG nu are in momentul de fata in vanzare doar versiuni noi ale iPhone X, deoarece daca sunteti interesati de modele resigilate, le veti gasi in aceasta pagina, ele avand reduceri de pana la 450 de LEI, insa pretul standard de vanzare este mai mic decat cel pentru unitatile noi, asa ca veti reusi sa cumparati telefoanele la un pret mult mai mic.

eMAG nu are reduceri doar la telefoanele iPhone X astazi, ci si la multe alte modele de telefoane iPhone, magazinul online oferindu-le clientilor din Romania de a isi cumpara un iPhone la un pret extrem de bun astazi pentru a reusi sa faca un cadou de martisor foarte frumos, fie pentru sine, fie pentru una dintre persoanele iubite.

eMAG are separat de reducerile pentru iPhone X si diverse alte campanii cu reduceri extrem de bune la o gama foarte variata de produse.