iOS 12 Concept Arata Schimbari pe care le VREI ACUM in iPhone

iOS 12 apare astazi intr-un nou concept extrem de interesant care ne arata o multitudine de schimbari importante pe care unii dintre utilizatori le-ar dori chiar acum.

iOS 12 Concept VREI ACUM iPhone

iOS 12 este prezentat astazi intr-un nou concept care ne arata cum ar putea fi modificata aplicatia Music, Muzica, pentru iPhone si iPad de catre compania Apple in viitor. Puteti vedea in clipul video de mai jos ca graficianul isi imagineaza pentru iOS 12 o noua aplicatie Muzica, Music, cu o interfata imbunatatita pentru ecranul iPhone X, dar si cu Cover Flow reintegrat.

iOS 12 ne arata in acest concept inclusiv folosirea 3D Touch pentru a modifica nivelul volumului, sau a face trecerea de la o melodie la alta i timpul ascultarii. Noul concept pentru iOS 12 are incluse si noi metode de a aprecia melodiile pe care utilizatorii le asculta, insa reimplementarea functiei Cover Flow pentru albume e, poate, una dintre cele mai importante schimbari.

iOS 12 este inca departe, dar acest concept ne arata si cum ar putea implementa Apple un dark mode pentru aplicatia Muzica, Music, insa e greu de spus daca Apple va face asta. Anul acesta n-au fost anuntate prea multe schimbari pentru iOS 12 pe partea de design, insa acest concept ne arata o schimbare foarte interesanta ce-ar putea fi oferita pentru iPhone si iPad de la Apple.