Transforma iPhone intr-un Game Boy cu aceasta Carcasa

O noua carcasa pentru iPhone permite transformarea telefonului mobil intr-un Game Boy cu ajutorul unei carcase dedicate pe care oricine o poate cumpara.

carcasa Game Boy iphone

Daca estun utilizator iPhone care este nostalgic si vrea sa refoloseasca un Game Boy, atunci aceasta carcasa pentru telefoanele companiei Apple te va ajuta sa o faci. Carcasa pentru care aduce Game Boy in telefoanele Apple este disponibila in versiuni pentru iPhone 6/Plus, iPhone 6S/Plus, iPhone 7/Plus, iPhone 8/Plus si iPhone X in acest moment.

In carcasa veti avea disponibile 10 jocuri populare pentru Game Boy, totul fiind gandit special pentru a oferi o experienta cat mai apropiata de cea a consolei originale. Tetris, Tank, Formula One Racing si Snake and Block se numara printre jocurile care sunt disponibile in carcasa Game Boy pentru iPhone, insa teoretic ar putea fi adaugate si altele.

carcasa Game Boy iphone 1

Aceasta carcasa Game Boy pentru iPhone este gandita pentru a permite folosirea normala a telefoanelor noastre si ascunde doar carcasa din aluminiu/sticla oferita de catre Apple. Carcasa Game Boy permite accesarea porturilor fara probleme, inclusiv a camerei, deci utilizatorii vor putea juca jocurile favorite, in timp ce au altele moderne pentru telefoanele iPhone.

carcasa Game Boy iphone 2

Carcasa Game Boy pentru iPhone necesita introducerea unei baterii intr-o portiune laterala pentru a fi utilizata, ea oferind deasemenea protectie pentru telefoanele iPhone. In momentul de fata puteti cumpara carcasa Game Boy pentru iPhone la pretul de doar 25 de dolari, ea fiind vanduta cu reducere substantiala fata de pretul standard de 80 de dolari.

carcasa Game Boy iphone 3

5 COMENTARII

  1. Dar tu stii ? Punctele de suspensie se gasesc in numar de trei . Si afirmatiile referitoare la varsta sunt de prisos avand in vedere ca nu ne cunoastem . Atentie , incepem cu majuscule propozitiile in limba romana !