Un Telefon Nokia a EXPLODAT si a UCIS o Tanara

Un telefon mobil Nokia a explodat recent in timpul unui apel telefonic si a ucis o tanara in varsta de doar 19 ani, acesta fiind primul incident de acest gen.

Telefon Nokia EXPLODAT UCIS Tanara

Un telefon mobil Nokia 5233 a fost in mijlocul unui incident dramatic un India, el luand viata unei tinere de doar 19 ani in timp ce acesta efectua un apel telefonic cu una dintre rudele sale. Vorbim despre telefonul Nokia 5233 din imaginea de mai jos, el fiind lansat in anul 2010 de catre compania Nokia, insa in 2018 s-a dovedit a fi fatal pentru o tanara, si nimeni nu se astepta la o tragedie de acest gen de la un simplu telefon mobil.

Telefonul Nokia 5233 a explodat in timpul unui apel, aflandu-se in acelasi timp si la incarcat, ranind fata la mana, piept si unul dintre picioare, ea fiind dusa de urgenta la unul dintre spitalele din apropiere, insa din pacate medicii nu i-au putut salva viata. Nokia 5233 nu este un smartphone in adevaratul sens al cuvantului, telefonul mobil avand sistemul de operare Symbian si fiind produs cu mult inainte ca Nokia sa intre sub tutela celor de la HMD Global, care si-au declinat vreo vina.

Un Telefon Nokia a EXPLODAT si a UCIS o Tanara

Dupa cum se poate vedea foarte usor, se pare ca bateria acestui Nokia 5233 a explodat in timpul apelului telefonic, insa detalii privind ranile atat de grave provocate tinerei nu exista in momentul de fata. Este posibil ca bucati ale telefonului explodat sa fi strapuns corpul tinerei si sa fi cauzat rani incompatibile cu viata, insa acesta este primul caz in care un telefon explodeaza si ucide o persoana, dar cel mai probabil nu va fi ultimul.

“Uma Oram, who belonged to the Kheriakani district, was talking on the phone while it was still plugged in for charging. According to a report by Metro UK, Uma was knocked unconscious with the explosion and suffered injuries to her hand, leg and chest. She was immediately rushed to a local hospital, where she took the last breath.”

Nokia nu era pana acum un brand de telefoane mobile recunoscute ca fiind “ucigase”, iar singurele incident de acest gen de pana acum au implicat electrocutari cauzate de folosirea de accesorii contrafacute, sau incarcarea in apa. Din pacate, iata ca acest incident cu telefonul Nokia 5233 ne arata cat de periculoase pot fi telefoanele mobile atunci cand au baterii defecte, ce nu sunt gandite pentru a oferi siguranta utilizatorilor.

10 COMENTARII

  1. Vezi ca de 1 an de zile nu s-a mai auzit de nici un samsung explodand, in timp ce happle la luna de zile auzi ca i-a luat foc bateria.

  2. Mda, de când au succes cei de la Nokia cu noile terminale au început să si explodeze, se pare că deranjează concurenta, au pus unul mai vechi ( bătea la ochi cu un model vnou, plus ca se cereau si dovezi serioase), e deajuns să se știe că-i vorba de telefoane Nokia.