Asa Transformi un iPhone Stricat intr-un Stick USB

Acum poti transforma un telefon iPhone stricat intr-un stick USB pe care il poti folosi pentru a transporta cu tine orice fel de date cand esti in miscare.

Transformi iPhone Stricat Stick USB

Omul care a creat un iPhone 6 din nimic pentru doar 300 de dolari, s-a gandit sa transforme un iPhone 6 stricat intr-un stick USB pentru transferul de fisiere. In clipul video de mai jos puteti vedea cum a reusit sa foloseasca un chip de memorie NAND dintr-un iPhone stricat pentru a isi crea un stick USB pentru stocarea de date la nevoie.

Procedura in sine nu este una simpla, mai ales daca nu stii ce faci in momentul in care vrei sa faci o asemenea transformare, insa ea este posibila si functioneaza fara probleme. Practic, poti crea un stick USB cu foarte mult spatiu de stocare folosind un chip NAND stricat dintr-un telefon iPhone, insa costul procedurii ar putea fi mai mare decat un stick separat.

Diferenta este totusi data de performantele foarte bune pe care le are un chip NAND de acest gen, dar si de faptul ca te poti lauca cu o realizare pe care putini o pot indeplini.

Articolul precedentWhatsApp: 3 NOI Functii LANSATE pe Telefoane
Articolul următorGreat Video Apps – Aplicatii pentru a Filma cu iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.