Google ONE a fost LANSAT, iata ce Schimbari IMPORTANTE Aduce

Google One a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Google, americanii facand o serie de schimbari foarte importante pentru utilizatorii globali.

Google ONE LANSAT Schimbari IMPORTANTE

Google One a fost lansat in mod oficial in cursul noptii trecute de catre compania Google, si vorbim despre o schimbare foarte importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga care folosesc serviciile sale pe intreaga planeta. Mai exact, Google One reprezinta o schimbare pentru modul in care utilizatorii serviciilor Google cumpara spatiul pe care il impart pentru Drive, Gmail si Google Photos pentru a stoca orice fisiere doresc in serverele companiei pentru utilizare pe diverse platforme.

Google One aduce preturi mai mici pentru spatiul de stocare pe care cei de la Google il ofera pentru propriile servicii, inclusiv pentru abonamentele de 2 TB, care acum pot fi cumparate la jumatate de pret fata de cel normal. Cu aceasta schimbare, toate abonamentele Google Drive vor fi transformate in Google One, insa Drive nu dispare, ci ramane ca un serviciu separat care permite stocarea de diverse tipuri de fisiere, exact precum a fost si pana in prezent.

Google ONE a fost LANSAT, iata ce Schimbari IMPORTANTE Aduce

Google One va oferi posibilitatea de a cumpara spatiu de stocare de 200 GB in ecosistem cloud al Google la pretul de doar 2.99 dolari pe luna, in timp ce 2 TB de spatiu in serverele companiei vor putea fi cumparati cu doar 9.99 dolari pe luna. Separat de aceste schimbari, Google One nu va aduce preturi mai mici pentru alte abonamente dedicate stocarii de fisiere, insa ele vor putea fi folosite de familii cu pana la 5 dispozitive, asa ca mai multa lume se poate bucura de ele.

“With Google One, we’ve upgraded our paid storage plans so you’ll have all the space you need for your Google Drive, Gmail, and original quality photos and videos in Google Photos. With lots of options, ranging from 100GB to 30TB, you can choose the plan that’s right for you.”

Google One nu elimina  optiunea cu spatiu gratuit de stocare pentru utilizatori, oricine este interesat putand avea in continuare 15 GB de spatiu pentru a stoca fisiere in diversele servicii pe care Google le ofera. Google One a fost lansat aseara, insa va deveni disponibil gradual pentru utilizatorii din lumea intreaga, atat cei care platesc pentru spatiu de stocare pentru serviciile Google, cat si pentru cei care folosesc spatiul de stocare gratuit.