Facebook: Trei NOUTATI Importante pentru TOTI Utilizatorii

Facebook a anuntat in cursul acestei zile trei noutati importante pentru utilizatorii din lumea intreaga, ele urmand a aduce o noua experienta de folosire a platformei.

Facebook Trei NOUTATI Importante Utilizatori

Facebook a facut astazi un anunt extrem de important pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania americana intentionand sa ofere o experienta imbunatatita pentru platforma folosta de 2 miliarde de persoane. Mai exact, cei de la Facebook au anunta in primul rand ca vor crea o infrastructura cloud speciala pentru a permite stocarea de poze si clipuri video ale utilizatorilor, acestea fiind asociate conturilor noastre si putand fi folosite oricand pentru partajare.

Facebook Trei NOUTATI Importante Utilizatori 1

Facebook le va permite utilizatorilor care fac poze folosind aplicatiile sale sa salveze acele poze si clipuri video in propriile conturi in mod gratuit pentru a elibera spatiu din telefoanele de pe care fac respectivele poze. Ideea celor de la Facebook seamana foarte bine cu ceea ce a creat Google prin platforma Google Photos pentru utilizatorii Android din intreaga lume, ei putand elibera spatiu din telefoane prin stocarea pozelor in infrastructura cloud a Google, iar limite de spatiu nu exista la Facebook.

Facebook: Trei NOUTATI Importante pentru TOTI Utilizatorii

Facebook Trei NOUTATI Importante Utilizatori 2

Facebook a anuntat deasemenea ca utilizatorii care publica stories prin intermediul aplicatiilor le vor putea arhiva respectivele povesti pentru a nu le pierde, ele fiind sterse in mod normal dupa doar o zi de la publicare. Facebook implementeaza deasemenea si optiunea de a crea mesaje vocale care pot fi partajate ca si postari in platforma, deci nu va trebui sa scriem totdeauna ceva pentru a ne exprima sentimentele, ci vom putea folosi si inregistrari vocale.

Facebook Trei NOUTATI Importante Utilizatori 3

Facebook a anuntat toate aceste functii astazi, iar in cazul pozelor si clipurilor video vorbim despre intimitate completa deoarece ele nu vor fi vizibile pentru alte persoane, story-urile arhivate fiind deasemenea ascunse. Desi cei de la Facebook au anuntat astazi noile functii pentru utilizatorii din lumea intreaga, este deocamdata greu de spus cand ar urma sa fie ele disponibile in mod public pentur utilizatorii din lumea intreaga, deci va trebui sa avem rabdare.