Google Maps: Functia NOUA pe care o ASTEPTAI de Ani de Zile

Google Maps are lansata o functie noua pentru iPhone si Android de catre compania Google, ea fiind asteptata de ani si ani de zile de catre utilizatori.

Google Maps Functia NOUA ASTEPTAI Ani Zile

Google Maps are implementata de catre compania Google o noua functie pe care foarte multi utilizatori o asteptau de cativa ani de zile, insa care este oferita abia in momentul de fata pentru telefoanele iPhone si Android. Google Maps a inceput sa le afiseze unora dintre utilizatori mesaje prin care le cere sa identifice diverse tipuri de mancare, totul in ideea de ajuta inteligenta artificiala a celor de la Google sa identifice singura obiectele din viitoare poze incarcate de utilizatori.

Google Maps le cere oamenilor nu doar sa identifice mancarea din pozele pe care le incarca, si sa si ofere note pentru ea, astfel incat persoanele care vor informatii despre anumite locatii sa si afle daca merita sa manance acolo. Google Maps foloseste informatiile incarcate de catre utilizatori si pentru viitoarea functie care va face recomandari pentru localuri pe care sa le vizitam, si diverse tipuri de mancare pe care ar trebui sa le incercam cand suntem acolo.

Google Maps: Functia NOUA pe care o ASTEPTAI de Ani de Zile

Google Maps Functia NOUA ASTEPTAI Ani Zile 1

Google Maps afiseaza aceasta cerere in momentul in care utilizatorii vor sa adauge poze cu mancare pentru o anumita locatie existenta in platforma, aplicatia afisand si unele sugestii pentru denumirea mancarii din poze. Inteligenta artificiala folosita pentru Google Maps nu este deocamdata suficient de bine antrenata pentru a identifica in mod corect orice fel de feluri de mancare, asa ca utilizatorii vor trebui sa fie rabdatori si sa ajunge inteligenta artificiala la inceput.

Google Maps va cere si recomandarea, sau nerecomandarea, felului de mancare pentru a ajuta si alte persoane sa descopere mancaruri care le-ar putea placea, asa ca e bine sa ajutati sistemul cand aveti ocazia. Deocamdata cei de la Google aduna date de la o varietate de utilizatori, iar functia pentru recomandare de localuri si feluri de mancare va fi lansata in mod oficial de catre compania americana in vara acestui an pentru toti utilizatorii.