Lenovo Z5: Telefonul DORIT de TOATA Lumea are data de Lansare

Lenovo Z5 este telefonul pe care toata lumea doreste sa il aiba in momentul de fata, smartphone-ul anuntat de catre cei de la Lenovo avand un design impresionant.

Lenovo Z5 Telefonul DORIT Lumea Lansare

Lenovo Z5 este un nou telefon Android despre care v-am vorbit chiar luna aceasta, el fiind primul din lume care are un ecran fara vreo margine mare, sau decupaj, in oricare dintre partile in care se impreuneaza cu panoul frontal. Lenovo Z5 a fost anuntat de catre Lenovo ca o uriasa surpriza, ea venind de la un producator care nu este chiar cunoscut pentru design-uri chiar atat de bune pentru telefoane mobile, insa iata ca orice e posibil.

Lenovo Z5 urmeaza sa fie prezentat pe data de 5 iunie de catre Lenovo, la doar o zi distanta de conferinta in care Apple va prezenta lumii intregi iOS 12, macOS 10.14, plus multe alte noutati importante. Alegerea zilei de 5 iunie nu este intamplatoare, deoarece Lenovo Z5 va fi prezentat imediat dupa ce Apple va fi pentru o zi in atentia lumii intregi multumita noutatilor majore pe care le-a pregatit pentru sistemele de operare ale produselor proprii.

Lenovo Z5: Telefonul DORIT de TOATA Lumea are data de Lansare

Lenovo Telefon Design Dorit Lumea 1

Lenovo Z5 urmeaza sa fie lansat cu 4 inovatii tehnologie majore de catre cei de la Lenovo, cel putin una dintre ele avand legatura cu ecranul urias, care acopera intregul panou frontal asa cum nu am vazut vreun alt telefon. Celelalte inovatii majore nu sunt momentan cunoscute in legatura cu Lenovo Z5, insa telefonul arata suficient de interesant din imagini pentru a genera interes in randul oricarei persoane de pe intreaga planeta in acest moment.

Lenovo Z5 Telefonul DORIT Lumea Lansare 1

Lenovo Z5 nu are informatii dezvaluite privind specificatiile pe care le va avea, dar nici detalii cu privire la posibilul pret care ar putea fi cerut pentru el, asa ca aceste informatii ar trebui sa fie anuntate saptamana viitoare. Ca sa fiu complet sincer, cred ca Lenovo Z5 va dezamagi intr-un fel sau altul cu unele dintre noutatile pe care le va oferi, iar asta pentru ca e foarte greu sa faci un telefon atat de impresionant, insa sunt sigur ca tlefonul va uimi din multe alte puncte de vedere.