iPhone 11: Primele Accesorii pot fi CUMPARATE deja

iPhone 11 are deja primele accesorii disponibile pentru achizitie la o varietate de producatori, acestia avand schite care prezinta design-ul final al telefonului.

iPhone 11 Primele Accesorii CUMPARATE

iPhone 11 este unul dintre cele trei noi modele de telefoane pe care compania Apple urmeaza sa le lanseze in toamna acestui an, iar producatorii de accesorii au inceput deja sa isi puna produsele in vanzare pentru el. Puteti vedea in imaginea de mai jos primele folii pe care cei de la Olixar le-au creat pentru iPhone 11 inaintea lansarii telefonului, ele fiind fabricate in baza unor schite care au fost cel mai probabil preluate de la partenerii Apple.

iPhone 11 nu este primul telefon pentru care sunt fabricate in avans accesorii si puse in vanzare pe pietele globale, acelasi lucru intamplandu-se in fiecare an, doar ca nu chiar atat de devreme. In imaginea de mai jos vedem folii pentru iPhone 11, iPhone 11 Plus, si cel mai probabil un iPhone 9, insa ultimul are un ecran care pare a fi la fel de marecu cel al primului, asa ca e cel mai probabil o greseala undeva, sau operspctiva din care a fost facuta poza.

iPhone 11: Primele Accesorii pot fi CUMPARATE deja

iPhone 11 Primele Accesorii CUMPARATE 1

iPhone 11 nu va fi prezentat pana in toamna, insa foarte multe magazine GSM din lumea intreaga vor cumpara aceste accesorii pentru ca oamenii care vor cumpara primii telefoanele sa aiba cu ce sa le protejeze. Pentru producatorii de accesorii totul este un risc, deoarece in multe cazuri unii ajung sa investeasca multi bani in produse care nu se vand, insa in cazul iPhone 11 acest lucru este foarte putin probabil, deoarece design-ul nu se va schimba.

iPhone 11 urmeaza sa fie un iPhone X care are un design neschimbat, dar componente de ultima generatie, asa ca e de inteles de ce unele accesorii sunt deja puse in vanzare de catre producatori. Magazinele din Asia vor fi invadate vara aceasta de accesorii pentru iPhone 11, iPhone 11 Plus si iPhone 9, iar preturile pentru acestea vor fi infime, asa ca oricine e dornic sa-si cumpere ceva, o va putea face fara un efort financiar insemnat.