Apple Pay Cash e cel mai BUN Sistem de Plati Mobile

Apple Pay Cash BUN Sistem Plati Mobile

Apple Pay Cash este considerat drept cel mai bun sistem de plati mobile P2P de catre binecunoscuta publicatie Consumer Reports, ea avand ocazia de a compara multiple sisteme. Analizand ceea ce ofera cateva dintre cele disponibile in SUA, cei de la Consumer Reports au ajuns la concluzia ca Apple Pay Cash este solutia cea mai buna pentru plati mobile P2P, peer-to-peer.

Apple Pay Cash a obtinut 76 de puncte in testul facut de catre cei de la Consumer Reports, securitatea datelor si a transferurilor de bani fiind punctul forte al serviciului. Apple Pay Cash nu este disponibil pentru la fel de multa lume precum serviciile competitoare, insa asta nu a contat la fel de mult ca securitatea utilizatorilor care folosesc platforma.

Apple Pay Cash e cel mai BUN Sistem de Plati Mobile

Apple Pay Cash a surclasat Venmo, o platforma similara care a obtinut 69 de puncte in test, Square Cash plasandu-se pe pozitia a treia, in timp ce Facebook Messenger a ajuns pe pozitia a 4-a. Apple Pay Cash este foarte bine vazut pentru faptul ca Apple nu stocheaza informatii despre cartile de credit ale utilizatorilor, sau pentru cele de debit, in contrast cu restul serviciilor.

“Apple Pay was the only service that got top marks from CR for data privacy, because its policies state that it limits the information it collects and shares on users and their transactions. It doesn’t store credit card or debit card numbers, and it states in the terms and conditions that it doesn’t sell users’ personal information to third parties, CR found.”

Apple Pay Cash este un serviciu laudat de catre multi, insa acestia sunt o minoritate in raport cu numarul real al celor care pot folosi servicii de acest gen in platforma Android. In momentul de fata, Apple Pay Cash este disponibil intr-un numar foarte limitat de tari, iar Romania nu se afla printre ele, si nici nu se stie cand urmeaza sa fie inclusa, daca asta se va intampla vreodata.