Femeile au Buzunare prea MICI pentru Telefoane

Pantalonii pentru femei au buzunare insuficient de mari pentru a tine actualele telefoane mobile, conform unui studiu realizat recent pe aceasta problema.

Femei Buzunare MICI Telefoane

Daca era nevoie de un studiu care sa confirme faptul ca pantalonii facuti pentru femei au buzunare prea mici pentru telefoanele tot mai mari, ei bine iata ca el a fost facut, si confirma fara dubiu asta. Un studiu realizat recent pe pantalonii vanduti pentru femei si barbati releva faptul ca buzunarele pantalonlor pentru femei sunt cu 48% mai mici decat cele ale pantalonilor pentru barbati.

Mai mult decat atat, ele sunt si cu 6.5% mai inguste, deci vorbim despre un spatiu mult mai mic pentru a pastra telefoane care au dimensiuni substantial mai mari cu fiecare an care trece. Doar 40% dintre buzunarele pantalonilor pentru femei, verificati, pot tine fara probleme un iPhone X, dar numai 20% telefoane Samsung GALAXY, insa aici vorbim probabil despre modelele Plus.

Femeile au Buzunare prea MICI pentru Telefoane

Femei Buzunare MICI Telefoane 1

Toti pantalonii pentru barbati au buzunare suficient de mari pentru a tine un iPhone X, 95% pentru a tine un Samsung GALAXY din seria Plus, si 85% un telefon Google Pixel. Puteti vedea in imaginea de mai sus cam care este diferenta intre dimensiunile buzunarelor pantalonilor pentru barbati si femei, iar desi femeile au in general cate o geanta pe umar, nu e intotdeuna asa.

“nly 40 percent of women’s front pockets can completely fit one of the three leading smartphone brands. Less than half of women’s front pockets can fit a wallet specifically designed to fit in front pockets. And you can’t even cram an average woman’s hand beyond the knuckles into the majority of women’s front pockets. Explore what items each brand can fit in front pockets below. If the brand is faded, the item does not fit.”

Sunt sigur ca ati vazut foarte multe femei care isi tin telefoanele pe jumatate bagate in buzunarul de la spate al pantalonilor, pentru ca in cele din fata nu incape, iar asta invita hotii sa le fure usor. Totusi, producatorii se bazeaza pe faptul ca femeile, spre deosebire de barbati, au genti, sau alte accesorii similare, in care isi tin produsele electronice, asa ca ituatia buzunarelor nu se va schimba curand.