iOS 12 beta 10: Schimbarea PROASTA pentru iPhone

iOS 12 beta 10 are parte de o schimbare foarte proasta facuta pentru telefoanele iPhone, compania Apple reusind sa strice ceva bun, din pacate pentru noi.

iOS 12 beta 10 Schimbarea PROASTA iPhone

iOS 12 beta 10 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple, la foarte scurt timp dupa ce versiunea beta 9 a fost pusa in distributie, insa se pare ca vine cu o modificare proasta. Mai exact, conform celui care a instalat iOS 12 beta 10 si testeaza noua versiune a sistemului de operare, autonomia bateriei a scazut simtitor dupa actualizare.

iOS 12 beta 10 ar reduce la jumatate autonomia bateriei iPhone, conform celui care testeaza actualizarea oferita de catre compania Apple, diferenta fiind uriasa pentru utilizatori. Desigur ca totul difera de la un iPgone la altul, insa nu ar fi exclus ca iOS 12 beta 10 sa reduca autonomia bateriei, as acum alte versiuni beta ale iOS 12 au mai facut-o.

iOS 12 beta 10: Schimbarea PROASTA pentru iPhone

iOS 12 beta 9 a fost o actualizare care functiona foarte bine, si avea intr-adevar autonomie foarte buna, insa e greu de spus daca iOS 12 beta 10 e un pas inapoi. Ca sa fiu sincer, n-am resimtit schimbari extrem de mari pentru autonomie sau performante in iOS 12 beta 10, insa cu siguranta nu vorbim despre o imbunatatire oferita de catre compania Apple.

iOS 12 beta 10 este, probabil, ultima versiune beta a sistemului de operare oferita de catre compania Apple pentru iPhone, versiunea GM urmand a fi lansata in viitorul apropiat. iOS 12 beta 10 ar putea contine totusi schimbarile finale pe care compania Apple le va oferi in iOS 12 pentru iPhone, asa ca e posibil ca in versiunea GM sa nu existe modificari.

9 COMENTARII

  1. Se pare ca ramanem fara iconita de bluetooth, si fara nici o explicatie. O decizie total aiurea, ceva care chiar nu incurca deloc. In loc sa o scoata, mai bine imbunatateau ceva la ea, sa vezi diferenta cand e conectat ceva sau nu.