Apple Pregateste noi Functii MAJORE pentru Apple Maps

Apple pregateste o gama variata de functii interesante pentru Apple Maps in momentul de fata, schimbarile fiind neasteptate, dar foarte interesante.

Apple Functii MAJORE Apple Maps

Apple Maps este sistemul de harti pe care compania Apple l-a creat acum cativa ani, si care inca nu are succes pentru ca e imposibil sa ajunga prea curand din urma Google Maps din vreun punct de vedere. Asta nu inseamna ca Apple nu incearca sa creeze un sistem care sa fie cu adevarat performant, asa ca angajeaza ingineri pentru o functionalitate interesanta.

Apple angajeaza in momentul de fata o varietate de angajati care sa dezvolte functii bazate pe realitate augmentata, ceva ce am mai auzit in trecut despre Apple Maps. Apple sustine ca sistemele de cartografiere si navigare ghidata inca sunt la inceputul existente, si ca ele pot fi imbunatatite prin realitate augmentata, si localizare mai exacta folosind LIDAR.

Apple Pregateste noi Functii MAJORE pentru Apple Maps

Apple lucreaza de foarte mult timp la diverse functii bazate pe realitate augmentata, multe dintre ele ajungand eja in iPhone si iPad, insa ambitia este de a aduce mai multe pentru Apple Maps. Majoritatea lumii isi imagina ca Apple va integra realitatea augmentata in Apple Maps pentru a permite navigarea pe strazi folosind camera ca ghid, insa aceasta functionalitate inca n-a fost oferita.

“Digital maps have become essential tools of our everyday lives, yet despite their ubiquity, they are still in their infancy. From urban mobility to indoor positioning, from LIDAR to Augmented Reality, advances in technology and new kinds of data are powering innovations in all areas of digital mapping. If you love maps and are passionate about what is possible, you will be in great company.”

Ce altceva ar putea oferi compania Apple pentru Apple Maps este greu de spus in momentul de fata, insa e foarte posibil ca surprize foarte interesante sa fie pregatite pentru noi. Pana atunci, Apple Maps ramane un sistem care are mare nevoie de imbunatatiri si actualizari ale hartilor, dar Apple pare sa fie cam depasita de situatie in acest moment.