iPhone XS, iPhone 9/11: LIVE LANSAREA pe iPhone, Windows, Android

iPhone XS si iPhone 9/11 au astazi transmisa live conferinta de lansare de catre Apple, iar aici afli cum o poti vedea prin stream video de pe iPhone, Android, calculator, Windows, tablete, si nu numai.

iphone xs 9 11 live stream lansare

iPhone XS, iPhone 9, iPhone 11, iPhone XC, iPhone XR vor fi lansate live astazi de catre compania Apple in cadrul unei conferinte ce va fi organizata in auditoriul Steve Jobs din Apple Park incepand cu ora 20:00. iPhone XS, iPhone 9, iPhone 11, iPhone XC, iPhone XR sunt denumirile zvonite pana acum pentru cele trei modele de telefoane pe care compania Apple urmeaza sa le lanseze, insa sigur nu vom afla care sunt decat dupa ora 20:00, cand vor fi prezentate.

iPhone XS, iPhone 9, iPhone 11, iPhone XC, iPhone XR vor fi totusi prezentate live in conferinta celor de la Apple astazi, iar daca sunteti interesati sa urmariti totul, ei bine acest articol va este de mare folos. Puteti urmari live conferinta de lansare a iPhone XS, iPhone 9, iPhone 11, iPhone XC, iPhone XR de oriunde de pe planeta, de pe orice fel de smartphone, tableta, sau calculator, Apple transmitand in premiera conferinta si pe Twitter, iata cum.

iPhone XS si iPhone 9/11 va avea prezentarea LIVE incepand cu ora 20:00 din Apple Park, insa eu va astept incepand cu ora 19:30 pentru a discuta toate noutatile pe iDevice.ro. Intre timp, va recomand sa faceti bookmark acestei pagini, sa va abonati la notificarile desktop, sau sa instalati aplicatia iDevice.ro pentru a primi notificari Push pentru toate noutatile prezentate pentru iPhone XS si iPhone 9/11.

iPhone XS, iPhone 9/11: LIVE LANSAREA pe iPhone, iPad, iPod Touch si Mac

Prezentarea iPhone XS si iPhone 9/11 poate fi vazuta cel mai simplu de pe iPhone, iPad, iPod Touch si Mac, deoarece tot ce va trebui sa faceti este sa accesati website-ul Apple. Acolo va exista un stream LIVE de la prezentarea iPhone XS si iPhone 9/11, el urmand a fi disponibil incepand cu ora 20:00 cand va incepe sa ruleze si veti putea vedea tot ceea ce se intampla in amfiteatrul Steve Jobs ind Apple Park.

Conferinta pentru iPhone XS si iPhone 9/11 va avea o durata de cel putin 2 ore, estimez eu, avand in vedere ca vor fi anuntate 6 produse noi si patru sisteme de operare. In aceasta idee, va recomand sa va conectati in prealabil la o retea Wi-Fi de mare viteza pentru a fi siguri ca vedeti toate noutatile iPhone XS si iPhone 9/11 fara a fi intrerupti, dar si fara a va gandi ca va consumati tot traficul de internet din abonament.

iPhone XS si iPhone 9/11 vor avea LIVE transmisiunea disponibila prin browserul Safari, insa puteti incerca si cu altele, desi nu v-as recomanda sa va faceti mari sperante ca va merge.

iPhone XS, iPhone 9/11 – LIVE conferinta pe Windows si Linux

iPhone XS si iPhone 9/11 vor fi dedicate tuturor clientilor potentiali de pe planeta, insa daca sunteti pagani si nu faceti parte din cultul Apple cu Mac sau iPhone, inca, atunci puteti vedea prezentarea LIVE si pe Windows sau Linux. Nu va fi chiar atat de simplu precum in cazul unui produs al companiei Apple, insa veti putea vedea oricum tot ceea ce se anunta in legatura cu iPhone XS si iPhone 9/11 direct din Apple Park.

iPhone XS si iPhone 9/11 va avea prezentarea LIVE mult mai usor de vazut daca folositi sistemul de operare Windows 10 si browserul Microsoft Edge. Pentru acestea, compania Apple transmite intreaga conferinta a iPhone XS si iPhone 9/11 LIVE direct de pe website-ul sau, asa ca va trebui doar sa intrati acolo pentru a urmari intreaga transmisiune fara a va mai complica cu ceea ce vedeti mai jos.

iPhone XS si iPhone 9/11 vor avea prezentarea relativ usor de vizionat si pe alte versiuni ale Windows, sau Linux, folosind instructiunile de mai jos :

  • Descarcati VLC pentru Windows si Linux de aici.
  • Instalati VLC in calculatorul vostru, apoi deschdeti-l.
  • Acum din meniul aflat in partea superioara stanga, va trebui sa accesati sectiunea Media, apoi Open Network Stream.
  • Introduceti acest link in VLC sau urmariti pe YouTube:
  • Acum apasati butonul Play si veti putea urmari conferinta in liniste.

iPhone X si iPhone 8 - LIVE PREZENTARE pe iPhone, Windows, Android

iPhone XS, iPhone 9/11 LIVE pe Android si alte sisteme mobile

iPhone XS si iPhone 9/11 sunt gandite si pentru a atrage noi fani ai platformei Android, iar prezentarea LIVE va putea fi vazuta inclusiv pe aceste telefoane, chiar daca n ufoarte usor. Va trebui sa va folositi din nou de aplicatia VLC< sau oricare alta pentru streaming video si asa veti putea vedea fara probleme LIVE prezentarea noilor iPhone XS si iPhone 9/11 facuta de catre compania Apple direct in Apple Park.

Conferinta pentru iPhone XS si iPhone 9/11 va putea fi urmarita de catre orice utilizator Android pe telefon sau tableta urmand pasii de mai jos :

  • Descarcati aplicatia VLC din Google Play Store de aici.
  • Deschideti aplicatia VLC pe terminalele voastre Android.
  • Mergeti in meniul pentru accesarea stream-urilor web.
  • Introduceti acest link:
  • Apasati butonul Start si vizionare placuta.

iPhone XS, iPhone 9/11 LIVE pe Apple TV

iPhone XS si iPhone 9/11 vor avea, desigur, prezentarea LIVE inclusiv pe Apple TV, insa aici va trebui sa folositi aplicatia Apple Events pentru a vedea transmisiunea. Compania Apple a listat deja acolo evenimentul pentru prezentarea iPhone XS si iPhone 9/11, asa ca va trebui doar sa il accesati si sa asteptati ca toate noutatile importante sa fie dezvaluite oficial de catre cei de la Apple in aceasta seara.

iPhone XS, iPhone 9/11 LIVE pe Twitter

iPhone XS si iPhone 9/11 vor avea in premiera transmisa inclusiv pe twitter conferinta pentru lansare, cei de la Apple anuntand ca evenimentul va fi disponibil live inclusiv acolo in aceasta seara de la ora 20:00. Deocamdata nu se stie exact unde va fi transmisa live conferinta de lansare a iPhone XS si iPhone 9/11 pe Twitter de catre compania Apple, insa diseara voi publica un articol separat in care va voi anunta in legatura cu pagina in care o veti putea vedea.

iPhone XS si iPhone 9/11 vor avea aceasta transmisiune live disponibila pe orice fel de dispozitive electronice care permit accesarea Twitter.

Nu uitati sa reveniti la ora 20:00 pentru a vedea link-urile de stream LIVE pentru prezentarea iPhone XS si iPhone 9/11.