Google Translate: Actualizarea cu o Functie GROZAVA

Google Translate are parte de o noua actualizare cu o functie grozava si extrem de importanta pentru utilizatorii de telefoane, iata ce a implementat compania Google.

google translate traducere offline

Google Translate este una dintre cele mai folosite platforme pentru traduceri, la nivel global, iar compania Google o imbunatateste constant pentru a le oferi utilizatorilor cea mai buna experienta posibila. In vara cei de la Google au anuntat ca folosesc inteligenta artificiala avansata pentru a oferi traduceri offline pentru Google Translate, iar o actualizare lansata ieri aduce suport pentru1 3 noi limbi in care pot fi facute acest tip de traduceri de catre utilizatori.

Google Translate are in imaginea de mai jos prezentata aceasta functie extrem de interesanta, ea permitand inregistrarea unei imagini cu textele pe care dorim sa le traducem, simpla selectare a lor facand traducerea. Google Translate poate traduce meniurile restaurantelor, semnele de circulatie, si nu numai, sau cam orice alt fel de text care este scris intr-una dintre limbile pe care platforma le recunoaste pentru traducere offline in momentul de fata.

Google Translate: Actualizarea cu o Functie GROZAVA

google translate traducere offline 1

Google Translate traduce textele selectate de catre noi si le afiseaza sub forma unui pop-up, unde vedem textul tradus, iar asa putem intelege mai bine lumea din jurul nostru, chiar si cand ne aflam intr-o tara straina. Cu actualizarea de astazi pentru Google Translate, compania americana ofera suport pentru nu mai putin de 26 de limbi internationale, pentru care se poate face traducere offline, fiind singurul serviciu cu o asemenea functionalitate.

Google Translate ofera traducere online de azi pentru limbile: araba, thailandeza, vietnameza, hindi, bengali, gujarati, kannada, malayalam, marathi, nepaleza, punjabi, tamil si telugu. Google Translate va avea suportul extins de catre compania Google si pentru multe alte limbi in cursul anului urmator, asa ca utilizatorii trebuie doar sa aiba rabdare ca limba pe care o vor tradusa sa fie inclusa in randul celor recunoscute deja pentru traducere offline, insa desigur ca nu se stie cand urmeaza sa fie extins iar suportul.