Samsung Galaxy A9: PRIMUL Telefon cu 4 CAMERE PRINCIPALE

Samsung GALAXY A9 a fost lansat ieri de catre compania Samsung ca primul smartphone cu o camera principala care are 4 senzori de imagine, o premiera interesanta pentru lumea smartphone.

Samsung Galaxy A9

Samsung Galaxy A9 a fost anuntat in cursul zilei de ieri ca primul telefon cu 4 camere principale, o imagine a noului smartphone fiind dezvaluita inainte de anunt de catre un cunoscut leaker de produse mobile. Din pacate, desi Samsung Galaxy A9 aduce o premiera pe piata smartphone, telefonul in sine este unul de clasa medie, cu specificatii mediocre, iar asa compania Samsung il va vinde la un pret mic, si va aduce tehnologia in fata multor persoane.

Samsung Galaxy A9 are o camera principala cu 4 senzori de imagine, care sunt pozitionati in format vertical, fiecare dintre ei fiind gandit pentru a indeplini o anumita functionalitate pentru utilizatori. Mai exact, vorbim despre un senzor ultra wide-angle de 8 megapixeli, o camera telefoto de 10 megapixeli, o camera principala de 24 de megapixeli, si o camera pentru adancime, care are 5 megapixeli, aplicatia care le controleaza fiind deasemenea destul de complexa.

Samsung Galaxy A9: PRIMUL Telefon cu 4 Camere PRINCIPALE

Samsung Galaxy A9 vine cu Android 8, deci nici macar 8.1, insa macar are o baterie de 3800 mAh, chiar daca procesorul este unul inferior majoritatii celor folosite pentru smartphone-uri in momentul de fata. Pe de alta parte, Samsung Galaxy A9 ar trebui sa fie destul de ieftin cand va fi lansat in noiembrie, cei de la Samsung evitand pana acum sa dea informatii despre pretul pe care urmeaza sa il perceapa pentru noul sau model de smartphone, cu o premiera interesanta.

Samsung Galaxy A9 aduce aceasta tehnologie cu camera cu 4 senzori de imagine pentru ca Samsung vrea mai mult ca sigur sa o testeze inainte de a o implementa in telefoanele din seria Galaxy S, unde nu-si prea permite sa faca greseli. Imi imaginez ca Samsung Galaxy A9 nu va face poze la fel de bune ca Samsung GALAXY Note 9, insa chiar si asa, ar trebui sa fie peste telefoanele de clasa medie care sunt vandute in momentul de fata pe piata.