X

Huawei a Intrat TOTAL in LUPTA cu Toata LUMEA

Huawei a intrat total in lupta cu toti producatorii de telefoane din intreaga lume, compania chinezeasca demonstrand cu MATE 20 Pro ca stie sa “atace jugulara” atunci cand simte ca e momentul sa faca asta. Cei de la Huawei au lansat MATE 20 Pro cu foarte multe noutati importante, mult mai multe decat in cazul iPhone XS, Google Pixel 3, sa oricare dintre telefoanele din seria Samsung GALAXY de anul acesta, iar hotararea coreenilor este impresionanta.

Huawei nu concureaza doar cu Apple, sau Samsung, in momentul de fata, ci si cu majoritatea producatorilor de telefoane mobile din China, iar asta pentru ca de acolo vin majoritatea vanzarilor sale. Cei de la Huawei au implementat in MATE 20 Pro foarte multe noutati, insa modelul acesta este foarte scump in comparatie cu restul celor din China, dar MATE 20 aduce suficient de multe noutati pentru a ramane relevant pe piata, chiar si in comparatie cu alte telefoane mai ieftine.

Huawei a Intrat TOTAL in LUPTA cu Toata LUMEA

Huawei a uimit saptamana aceasta si cu o serie de premiere pentru telefonul sau, ceva ce n-am vazut de la Samsung, de exemplu, sau nici macar de la compania Apple, iar acesta este un semn foarte clar ca exista dorinta mare din partea chinezilor de a avea succes. Huawei a reusit in T2 2018 sa intreaca Apple in vanzarile smartphone la nivel global, iar acum cinezii nu numai ca nu vor sa cedeze locul in 2018, sau in viitor, ci si-au indreptat tinta asupra celor de la Samsung.

Huawei are de mai bine de jumatate de an telefonul cu cea mai buna camera, P20 Pro, acum cu MATE 20 Pro nu doar ca va mentine aceasta pozitie, ci ofera si alte noutati majore, unele ca premiere importante. Sincer sa fiu, nu stiu cine se astepta ca Huawei sa creasca atat de mult intr-un timp atat de scurt, insa iata ca acolo in China exista dorinta mare de succes, chiar daca asta vine cu distrugerea reputatiei prin promovarea multor minciuni.

This post was last modified on oct. 23, 2018, 6:34 AM 06:34

Disqus Comments Loading...