Huawei a Intrat TOTAL in LUPTA cu Toata LUMEA

Huawei a intrat total in lupta cu toti producatorii de smartphone-uri, implementand noutati majore in telefoanele sale, unele dintre ele ca premiere globale.

huawei lupta

Huawei a intrat total in lupta cu toti producatorii de telefoane din intreaga lume, compania chinezeasca demonstrand cu MATE 20 Pro ca stie sa “atace jugulara” atunci cand simte ca e momentul sa faca asta. Cei de la Huawei au lansat MATE 20 Pro cu foarte multe noutati importante, mult mai multe decat in cazul iPhone XS, Google Pixel 3, sa oricare dintre telefoanele din seria Samsung GALAXY de anul acesta, iar hotararea coreenilor este impresionanta.

Huawei nu concureaza doar cu Apple, sau Samsung, in momentul de fata, ci si cu majoritatea producatorilor de telefoane mobile din China, iar asta pentru ca de acolo vin majoritatea vanzarilor sale. Cei de la Huawei au implementat in MATE 20 Pro foarte multe noutati, insa modelul acesta este foarte scump in comparatie cu restul celor din China, dar MATE 20 aduce suficient de multe noutati pentru a ramane relevant pe piata, chiar si in comparatie cu alte telefoane mai ieftine.

Huawei a Intrat TOTAL in LUPTA cu Toata LUMEA

Huawei a uimit saptamana aceasta si cu o serie de premiere pentru telefonul sau, ceva ce n-am vazut de la Samsung, de exemplu, sau nici macar de la compania Apple, iar acesta este un semn foarte clar ca exista dorinta mare din partea chinezilor de a avea succes. Huawei a reusit in T2 2018 sa intreaca Apple in vanzarile smartphone la nivel global, iar acum cinezii nu numai ca nu vor sa cedeze locul in 2018, sau in viitor, ci si-au indreptat tinta asupra celor de la Samsung.

Huawei are de mai bine de jumatate de an telefonul cu cea mai buna camera, P20 Pro, acum cu MATE 20 Pro nu doar ca va mentine aceasta pozitie, ci ofera si alte noutati majore, unele ca premiere importante. Sincer sa fiu, nu stiu cine se astepta ca Huawei sa creasca atat de mult intr-un timp atat de scurt, insa iata ca acolo in China exista dorinta mare de succes, chiar daca asta vine cu distrugerea reputatiei prin promovarea multor minciuni.

14 COMENTARII

  1. In maxim 1an huawei va fi nr. 1,la vanzari de smartphon-uri,…. daca nu cumva este deja. Oricum in china sunt nr. 1. Cred ca in momentul de fata sunt primii si in romania. Toata lumea isi doreste un p20 lite. Eu am renuntat la samsung, in favoarea huawei. Acum vreo 2 ani, nu acceptam sa-mi cumpar o “chinezarie”. Acum Huawei, da clasa tuturor. Bravo lor!

  2. Nu e nici un “atac la jugulara” si Huawei nu a aparut din neant si nici nu a crescut dintr-o data. Si-au construit ascensiunea tenace de cativa ani oferind un raport bun pret/ceea ce ofera. De vreo doi ani treneaza in urma Apple si e de mirare ca i-au depasit doar anul asta.
    Singura problema o vad pretul usurel cam mare pt modelele de top , dar oricum sunt mult mai de bun simt ca la Apple.

  3. Fara minciuni nu se poate , toti producatorii fac asta in diferite moduri pentru a atrage atentia .
    Saltul celor de la Huawei , am stiut ca aici vor ajunge ,, au invatat de la Apple si Samsung strategii de marketing , promovare si manipulare , au invatat ca omul reactioneza pozitiv si nu se poate stapani in fata frumosului si a lucrului bine facut , oamenii sunt precum copiii ,, nu se pot controla iar ei asta au invatat de la Apple , cum bine stim Jobs a spus in conferintele sale faptul Apple creeaza produse pe care oamenii le vor indragi / iubi .
    Ne intoarcem in anul 2014 , asta e anul in care Huawei schimba macazul si intra puternic pe piata cu produse premium , bine gandite , cu o calitate foarte buna , materiale bune ( metal , sticla ) bine finisate , ecran bun , etc .
    Au inceput in 2014 cu Ascend , Honor 6 , aici fac o paranteza ( sa nu credeti ca Apple nu spioneaza concurenta , intotdeauna analizeaza piata si implementeaza lucruri care sunt pe cale sa uimeasca lumea la nivel global .
    In 2014 Huawei lanseaza Honor 6/ 6 Plus ( sa nu intelegem gresit , ei aveau aceasta strategie cu mini/plus inainte ca Apple sa o inteleaga ) iar daca ne uitam aici vedem un Plus Huawei cu Dual Camera , exact ce vor implementa si Apple fidel un an mai tarziu in 7 Plus . Din acel an Huawei explodeaza si invadeaza piata cu zeci de telefoane ce au o calitatate intalnita doar la produsele scumpe lansate de Apple si Samsung ,, in ziua de azi Huawei copiaza cum toti o fac , se adapteza cum Apple si Samsung o fac , inoveaza precum Apple , minte si promoveaza pompos precum Apple si Samsung .

  4. In maxim 1an huawei va fi nr. 1,la vanzari de smartphon-uri,…. daca nu cumva este deja. Oricum in china sunt nr. 1. Cred ca in momentul de fata sunt primii si in romania. Toata lumea isi doreste un p20 lite. Eu am renuntat la samsung, in favoarea huawei. Acum vreo 2 ani, nu acceptam sa-mi cumpar o “chinezarie”. Acum Huawei, da clasa tuturor. Bravo lor!

  5. Huawei o sa “fure” multi clienți anul acesta din taberele adverse.Ba pot sa spun că iPhone Xr nu se vinde din cauza lui mate 20 pro . Au același preț (128=128 GB). Sa fii nebun să îți cumperi iPhone Xr in locul lui mate 20 pro. Au greșit anul acesta. Trebuia lansat iPhone Xr primul. Are un preț care este in alta “liga”. Concurează chiar și cu iPhone Xs. Numai zic de “monștri ” note 9,mate pro,pixel 3 xl.

  6. IDEVICE. . te-ai pus de o bucata de vreme pe Huawei și nu înțeleg de ce… Cam multe postări negative adresate celor de la Huawei nu crezi? Sau tataia Samsung pierde teren? Sa nu mai vorbim de Apple.

  7. @Laurentiu , stai linistit ca din 2010 pana acum, Idevice a fost total in razboi impotriva Samsung. Toti cei care depasesc Apple au de suferit pe site-ul asta .
    Anul viitor o sa urmeze Xiaomi, asa ca Huwaey va ascapa ieftin cu doar vreu an de atacuri.
    @Marius Niculescu – Nu , nu va fi intr-un an – poate mai tarziu .

  8. Cine vrea un telefon foarte bun si rezistent mai multi anii recomand Iphone Samsung Htc Blackberry aceste sunt construite din materiale de calitate inalta. Am lucrat la un magazin 2 ani jumate si stiu ce vorbesc

  9. Cine a avu huawei stie ca nu sunt asa de bune pe cum spune internetul. De abia au lansat modelul rezistent la apa anul acesta cand samsung avea de ani de zile si apple din 2016. Huawei este construit din materiare slabe nu ca samsung iphone. Si HtC este mai bun decat huawei. El. Facut si protectie din saffir crystal la un anumit model. Iphone a inceput sa faca touch id din saffir crystal inca la iphone 5s din anul 2013 la fel si sticla de pe camera spate tot saffir crystal pana in prezent.