BLACK FRIDAY eMAG. REDUCERILE SPECIALE Anuntate

BLACK FRIDAY EMAG. Lista cu produse care au reduceri speciale a fost dezvaluita oficial de catre presedintele magazinului, iata ce premiere sunt pregatite.

BLACK FRIDAY eMAG reduceri speciale

BLACK FRIDAY eMAG. Incepe pe 16 noiembrie, in aceasta pagina, asta stim cu siguranta, insa ceea ce am aflat abia recent sunt reducerile speciale pe care magazinul online le va avea pentru o serie de produse oferite cam in exclusivitate. Vorbesc despre acea lista de produse care vor beneficia de reduceri speciale de BLACK FRIDAY eMAG deoarece vor fi disponibile fie doar in ziua de 16 noiembrie, fie pentru prima oara in oferta magazinului online din Romania.

BLACK FRIDAY eMAG. Cel mai asteptat eveniment de reduceri din Romania a avut produsele cu reduceri speciale anuntate de catre presedintele magazinului online, acesta dezvaluind cateva dintre surprizele interesante. Ca o premiera pentru BLACK FRIDAY eMAG in 2018, magazinul online va vinde bilete pentru finala Champions League a sezonului 2018 – 2019, preturile nefiind deocamdata dezvaluite, dar probabil vor avea reduceri destul de interesante disponibile pe 16 noiembrie.

BLACK FRIDAY eMAG. REDUCERILE SPECIALE Anuntate

  • bilete pentru parcuri de distracții;
  • biletele pentru concertul Metallica, si pentru Electric Castle;
  • ceasuri și bijuterii de lux;
  • monede si lingouri din aur;
  • automobile e la Honda, Skoda, sau BMW, plus un i8 in premiera;
  • bilete pentru curse de formula 1, finala Champions League, si unele turnee WTA;
  • pachete turistice cu 19.000 de nopti de cazare;
  • abonamente Vodafone Smart Black si Super Black;
  • oferte pentru servicii medicale pentru nastere, sau stomatologie;
  • bilete pentru vizitare, sau inchiriere, de conace, experiente pe apa, sau escape rooms;
  • alte surprize inca in lucru.

BLACK FRIDAY eMAG. Mai sus aveti lista tuturor produselor care vor beneficia de reduceri speciale in cadrul zilei de 16 noiembrie la magazinul online, iar separat de biletele Champions League, vor fi in premiera si unele pentru turneele WTA. Mai mult decat atat, BLACK FRIDAY eMAG va avea in premiera si pachete turistice pentru vizitarea, sau inchirierea de conace, pachete pentru experiente pe apa, sau chiar escape rooms, ceva ce multa lume cauta in Romania in ultima vreme.

BLACK FRIDAY eMAG. In premiera pentru Romania, magazinul online va avea cu reducere inclusiv un BMW i8, adica o masina care costa peste 100.000 de dolari, dar avand in vedere ca putine masini de acest gen se vand in tara, era normal sa fie si la reducere. In final, cei care sunt interesati de abonamente de telefonie, doua vor fi disponibile de BLACK FRIDAY eMAG de la Vodafone, iar asa avem o imagine completa a unui eveniment de reduceri cu asteptari foarte mari.