Apple ID-uri BLOCATE in mod Misterios pe iPhone

Utilizatorii de telefoane iPhone ale companiei Apple se plang din cauza unui numar tot mai mare de Apple ID-uri blocate in cursul ultimelor zile.

apple id blocat iphone

Un numar tot mai mare de utilizatori de telefoane iPhone raporteaza faptul ca s-au trezit cu Apple ID-urile blocate si ca sunt fortati sa isi schimbe parolele pentru conturi. Motivul clar pentru aceasta actiune de a bloca Apple ID-urile nu a fost dezvaluit pana acum, insa cel mai probabil vorbim despre tentative de a fura conturile utilizatorilor, facute de catre unii hackeri.

Un Apple ID blocat necesita resetarea parolei prin raspunderea la intrebarile de securitate, a introducerea numarului de telefon asociat contului, sau prin introducerea codului trimis prin SMS pentru autentificarea in 2 pasi. Compania Apple a implementat aceste masuri de securitate pentru a impiedica spargerea Apple ID-urilor de catre hackeri, iar cei care au sistemul de protectie activ, simt acum ce inseamna asta.

Apple ID-uri BLOCATE in mod Misterios pe iPhone

Blocarea unui Apple ID duce in mod automat si la imposibilitatea de a folosi serviciile iCloud pana in momentul in care respectivul cont este deblocat, Apple Music, si iMessage fiind deasemenea blocate. Probleme de acest gen apar atunci cand se introduce gresit de prea multe ori parola unui Apple ID, insa pana acum n-au existat atat de multe persoane afectate de un atac al unor hackeri.

We haven’t quite yet worked out the pattern or the cause but we have received many reports of users waking up to find that their Apple ID has been locked, and plenty more are complaining on social media. Apple will lock accounts for many different reasons, usually when someone attempts to access an ID by entering their incorrect password too many times.

Cei de la Apple n-au comentat pana acum situatia, desi numarul celor care se plange este tot mai mare, asa ca ramane de vazut ce vor face in aceasta situatie. Indiferent ce va spune Apple, acele Apple ID-uri nu se vor debloca singure, si va fi nevoie de parcurgerea pasilor pentru resetarea lor.

6 COMENTARII

  1. Mare atenție și eu am primit un așa zis mail de la Apple ca am nevoie de resetat parola …dacă te uiți in adresa trimisa vei vedea o adresa cu nume alambicat .a nu se considera acele mesaje