Black Friday 2018. Telefoanele cele mai CAUTATE

Black Friday 2018. Telefoanele cele mai cautate de catre clienti au fost dezvaluite, si este o adevarat surpriza sa vedem care producatori au succesul urias.

Black Friday 2018 telefoane

Black Friday 2018. In Romania va incepe oficial pe data de 16 noiembrie, majoritatea reducerilor urmand a fi disponibile in aceasta pagina pentru toti cei interesati sa profite de ele, insa in China a avut loc o runda chiar in acest weekend. Mai exact, vorbim despre reducerile pentru Singles Day care au fost oferite de catre Alibaba ca un Black Friday 2018 al chinezilor, iar acolo s-au inregistrat vanzari de 30 de miliarde de dolari intr-o singura zi exclusiv online.

Black Friday 2018. Spre deosebire de estimarile analistilor, in cadrul evenimentului de reduceri din China, telefoanele iPhone au fost cele mai populare, intrecandu-le in vanzari pe cele ale Huawei, sau Xiaomi. De Black Friday 2018 chinezii au fost mult mai interesati de telefoanele companiei Apple decat de cele ale producatorilor locali, desi sunt mult mai scumpe, iar asta e o schimbare radicala in interesul aratat de catre chinezi pentru telefoanele vandute in tara.

Black Friday 2018. Telefoanele cele mai CAUTATE

Black Friday 2018. Interesant este ca nici macar Samsung nu a fost inclusa intr-un top al producatorilor care s-au bucurat de atentia consumatorilor in cadrul acestui eveniment de shopping, dar poate ca reducerile din aceasta pagina vor schimba asta. Practic, Apple este din nou in gratiile consumatorilor din China, Black Friday 2018 confirmand faptul ca in ciuda scaderii vanzarilor in ultimele luni, produsele sunt totusi dorite de catre un numar tot mai mare de consumatori, reducerile fiind cele care au facilitat achizitiile.

Alibaba released a list of products in various categories that had the highest gross merchandise value (GMV), or sales via the e-commerce giant’s various platform. Apple topped the list in the mobile phone category, but Alibaba did not release specific figures on the number of units sold or the total GMV brought in by Apple.

Black Friday 2018. In Romania lucrurile vor sta, cel mai probabil, complet diferit, iar asta pentru ca in baza informatiilor de pana acum, telefoanele Samsung vor fi cele care vor avea reducerile cele mai mari. Apple nu a avut vreodata reduceri foarte mari pentru telefoanele sale in cadrul acestor evenimente, si este de asteptat ca pentru Black Friday 2018 lucrurile sa nu se schimbe, asa ca nu va imaginati ca veti putea cumpara telefoane cu preturi foarte mici.