Facebook si-a OBLIGAT Angajatii sa RENUNTE la iPhone

Facebook si-a obligat angajatii sa renunte la telefoanele iPhone pentru cele Android in urma unor dispute dintre presedintii celor doua companii, iata ce s-a intamplat.

facebook android iphone

Facebook si-a obiigat angajatii sa renunte la iPhone dupa ce Tim Cook l-a suparat pe Mark Zuckerberg cu afirmatiile facute in urma scandalului Cambridge Analytica, despre care stiti cu totii. Conform unor informatii aparute astazi in legatura cu acest scandal, atunci cand Tim Cook a spus ca Apple nu face “trafic” cu datele personale ale clientilor sai, presedintele Facebook s-a suparat serios.

Supararea lui Mark Zuckerberg a fost atat de mare, incat i-a obligat pe oamenii din conducerea companiei sale sa renunte complet la telefoanele iPhone, si sa foloseasca doar Android. Reactia este una puerila, complet contrara celei pe care ar trebui sa o aiba presedintele unei companii care are servicii folosite de catre miliarde si miliarde de oameni de pe planeta.

Facebook si-a OBLIGAT ANgajatii sa RENUNTE la iPhone

Facebook a crescut si multumita iPhone, iar foarte multi dintre utilizatorii serviciilor sale folosesc iPhone, asa ca supararea presedintelui nu prea are vreo legatura cu realitatea in care traim. Desigur ca lui Mark Zuckerberg nu-i prea pasa de acest lucru, iar obligatia de a renunta la Android pentru iPhone a fost doar o noua dovada ca reactioneaza foarte impulsiv in situatii de acest gen.

“We’re not going to traffic in your personal life,” Tim Cook, Apple’s chief executive, said in an MSNBC interview. “Privacy to us is a human right. It’s a civil liberty.” (Mr. Cook’s criticisms infuriated Mr. Zuckerberg, who later ordered his management team to use only Android phones, since the operating system has far more users than Apple’s.

Facebook a trecut anul acesta prin cateva scandaluri care au clatinat serios increderea oamenilor in platforma din cauza faptului ca datele nu mai sunt, din pacate, in siguranta. Acum Facebook incearca sa-si rezolve problemele de credibilitate, si sa reatraga oameni in platforma sa, insa misiunea este una foarte dificila, asa cum cel mai probabil stie toata lumea deja.

4 COMENTARII

  1. desi il urasc si imi e antipatic mark…il felicit pt aceasta decizie…
    ishit e foarte vulnerabil la fiecare 6 luni apare o problema de securitate,icloud-ul poate fi spart usor si practic e al2lea dumnezeu ca stie tot ceea ce faceti MARE GRIJA COPILASI! Sa nu mai spun de performantele slabute inafara de cpu nu e nimic wow in acel telefon, si sistemul de operare limitat,camera slaba, baterie slaba,te pot spiona chinezii!

  2. “Desigur ca lui Mark Zuckerberg nu-i prea pasa de acest lucru, iar obligatia de a renunta la Android pentru iPhone a fost doar o noua dovada ca reactioneaza foarte impulsiv in situatii de acest gen.”
    E tocmai invers.

  3. Într-o companie uriașă ca Facebook, asemenea decizii nu se iau de către CEO. Cu siguranță a fost acolo o discuție și au decis cu toții că atitudinea lui Cuculeț este compilaroasă și lipsită de etică.

    Cuculeț este cel fără etică și copilăros pentru că a criticat modelul de business al unei companii puternice. El a exploatat scandalul CA să facă capital de imagine lui Apple.

    Foarte bine a procedat Facebook! Zuckerberg ar trebui să facă aplicația Facebook pentru iPhone/iPad mai slabă și oamenii să migreze încet către Android.