Facebook si-a OBLIGAT Angajatii sa RENUNTE la iPhone

Facebook si-a obligat angajatii sa renunte la telefoanele iPhone pentru cele Android in urma unor dispute dintre presedintii celor doua companii, iata ce s-a intamplat.

4

facebook android iphone

Facebook si-a obiigat angajatii sa renunte la iPhone dupa ce Tim Cook l-a suparat pe Mark Zuckerberg cu afirmatiile facute in urma scandalului Cambridge Analytica, despre care stiti cu totii. Conform unor informatii aparute astazi in legatura cu acest scandal, atunci cand Tim Cook a spus ca Apple nu face “trafic” cu datele personale ale clientilor sai, presedintele Facebook s-a suparat serios.

Supararea lui Mark Zuckerberg a fost atat de mare, incat i-a obligat pe oamenii din conducerea companiei sale sa renunte complet la telefoanele iPhone, si sa foloseasca doar Android. Reactia este una puerila, complet contrara celei pe care ar trebui sa o aiba presedintele unei companii care are servicii folosite de catre miliarde si miliarde de oameni de pe planeta.

Facebook si-a OBLIGAT ANgajatii sa RENUNTE la iPhone

Facebook a crescut si multumita iPhone, iar foarte multi dintre utilizatorii serviciilor sale folosesc iPhone, asa ca supararea presedintelui nu prea are vreo legatura cu realitatea in care traim. Desigur ca lui Mark Zuckerberg nu-i prea pasa de acest lucru, iar obligatia de a renunta la Android pentru iPhone a fost doar o noua dovada ca reactioneaza foarte impulsiv in situatii de acest gen.

“We’re not going to traffic in your personal life,” Tim Cook, Apple’s chief executive, said in an MSNBC interview. “Privacy to us is a human right. It’s a civil liberty.” (Mr. Cook’s criticisms infuriated Mr. Zuckerberg, who later ordered his management team to use only Android phones, since the operating system has far more users than Apple’s.

Facebook a trecut anul acesta prin cateva scandaluri care au clatinat serios increderea oamenilor in platforma din cauza faptului ca datele nu mai sunt, din pacate, in siguranta. Acum Facebook incearca sa-si rezolve problemele de credibilitate, si sa reatraga oameni in platforma sa, insa misiunea este una foarte dificila, asa cum cel mai probabil stie toata lumea deja.