eMAG BLACK FRIDAY. TOP 10 cele mai VANDUTE Produse

eMAG BLACK FRIDAY. TOP 10 cele mai vandute produse in aceasta campanie de reduceri ne arata pe ce-au dat banii romanii intr-o zi cu promotii ca niciodata.

eMAG BLACK FRIDAY top 10 produse

eMAG BLACK FRIDAY. In ultimele ore a inceput valul 3 de reduceri in aceasta pagina, insa intre timp discutam despre performantele de pana acum ale magazinului, cu un top 10 al celor ma vandute produse de pana acum. eMAG BLACK FRIDAY a generat vanzari de peste 390 de milioane de LEI pana la 18:00, cu pest 1 milion produse pana la ora aceasta, iar magazinul online estimeaza ca va depasi obiectivul de vanzari de 440 de milioane de LEI astazi.

eMAG BLACK FRIDAY. Pentru anul 2018 s-a inregistrat si o crestere a platilor facute cu cardul, mai exact, 34% dintre romani au cumparat prin plata online, si trebuie sa recunosc faptul ca am urmat trend-ul. Pe de alta parte, a crescut si rata alegerii de a ridica produse din oficiile postale, undeva pe la 13% dintre cei care au facut comenzi de eMAG BLACK FRIDAY preferand sa intre in posesia produsului prin aceasta metoda, vasta majoritate preferand livrarea prin curier.

eMAG BLACK FRIDAY. TOP 10 cele mai VANDUTE Produse

eMAG BLACK FRIDAY. Peste 200 de automobile au fost vandute, cu acel BMW i8 disparut in doar 15 minute, si reaparut in aceasta dupa-amiaza, insa majoritatea reducerilor bune din aceasta pagina au disparut foarte repede. Cam 100 de abonamente de telefonie mobila s-au vandut impreuna cu mii de lingouri si monede de aur, sute de ceasuri si bijuterii, si cam 2000 de pachete turistice, eMAG BLACK FRIDAY fiind un motiv bun pentru multi sa cumpere o excursie, dar top 10 cele mai vandute produse sunt urmatoarele :

  1. Televizoare
  2. Laptopuri
  3. Telefoane
  4. Electrocasnice mici
  5. Frigidere
  6. Produse de ingrijire personala
  7. Obiecte din gama Fashion
  8. Anvelope
  9. Jucarii
  10. Produse pentru casa si ingrijirea casei

eMAG BLACK FRIDAY. Trend-ul din alti ani s-a pastrat, si zeci de mii de televizoare, laptopuri, telefoane mobile, sau electrocasnice vanzandu-se “ca painea calda” in cursul acestei zile din magazinul online. In ciuda interesului foarte mare al oamenilor pentru ofertele de la eMAG BLACK FRIDAY, interesant este ca doar o treime dintre produsele pregatite au fost vandute, dar pentru restul exista Crazy Days, si celelalte campanii din saptamanile urmatoare.